Η Natalie Dormer ξέρει πώς θα τελειώσει το Game of Thrones

Δυστυχώς όμως, δεν έχει καμία διάθεση να το μοιραστεί μαζί μας.

Είναι το πρώτο καλοκαίρι εδώ και αρκετά χρόνια που το Game of Thrones δεν αποτελεί καθημερινή ενασχόληση για το κοινό του. Ή μήπως, τελικά, δεν είναι έτσι τα πράγματα; Γιατί μπορεί να μην υπάρχουν καινούργια επεισόδια, υπάρχει όμως τρομερή κινητικότητα στις δηλώσεις των πρωταγωνιστών του, οι οποίοι κρατούν στην τσίτα τους fans με τα υπονοούμενα που αφήνουν.

Εσύ, τι θα ήσουν διατεθειμένος να κάνεις για να μάθεις το τέλος του Game of Thrones; Θα έπεφτες στις φωτιές του Azor Ahai, θα πολεμούσες μια ορδή από White Walkers, θα τα έβαζες με τους δράκους της Khaleesi αν η Natalie Dormer -γνωστότερη ως Margaery Tyrell (αιωνία η μνήμη της)- δεχόταν να σου αποκαλύψει το φινάλε;

Κάποιος από την παραγωγή μου αποκάλυψε πώς τελειώνει το show

"Κάποιος από την παραγωγή μου αποκάλυψε ότι τελειώνει το show, και παρότι γνωρίζω την τελική κατάληξη της ιστορίας, ανυπομονώ να δω πώς θα φτάσει μέχρι εκεί. Συνεχίζω να παρακολουθώ τη σειρά όπως κάθε άλλος θεατής, με τεράστια αγωνία, γιατί δεν έχω καμία ιδέα πώς θα οδηγηθούμε μέχρι το φινάλε. Και για να πω την αλήθεια, θα ήθελα να μην γνωρίζω καν την τελική κατάληξη", ανέφερε η ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή της, στη The Sun.

Η Natalie Dormer ξέρει πώς θα τελειώσει το Game of Thrones

"Διδάχθηκα την τέχνη του να κρατάς μυστικά στα πέντε χρόνια που συμμετείχα στη σειρά" συνέχισε σα να μη συμβαίνει τίποτα, παίζοντας λίγο με τη ψυχολογία και τα νεύρα του κοινού, αφού τόσο teasing δεν αντέχετε. Απλά, λόγω υπερβολικής γοητείας, οι περισσότεροι (άντρες) από εμάς είμαστε έτοιμοι να συγχωρέσουμε τα πάντα στην Dormer.

Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.