Emma Stone και Jonah Hill παίζουν με το ανθρώπινο μυαλό στο trailer του Maniac

Η νεά σκοτεινή σειρά του Netflix έρχεται στις 21 Σεπτεμβρίου.

Θα μπορούσαν να ήταν κρατούμενοι σε κάποια φυλακή. Ή μάλλον για να το πούμε καλύτερα τρόφιμοι σε κάποια ψυχιατρική κλινική -τουλάχιστον αυτό προδίδει το ντύσιμο τους, με φόντο ένα κάτασπρο σκηνικό που φέρνει στο νου τα λευκά κελιά. Οι Jonah Hill και Emma Stone όμως δεν είναι τίποτα από τα δύο στη νέα σειρά του Netflix που θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου.

Το Maniac μπορεί να δίνει αρχικά την εντύπωση άλλης μία sci-fi τηλεοπτικής αφήγησης όμως οι παραγωγοί του το έχουν χαρακτηρίσει ως σκοτεινό ψυχολογικό δράμα. "Όταν φθάσεις στο σημείο να εκτιμήσεις τη δομή του ανθρώπινου μυαλού, δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσεις να πιστεύεις πώς δεν υπάρχει κάτι πάνω μας το οποίο μπορεί να αλλάξει" έρχεται η υποβλητική φωνή του αφηγητή να επιβεβαιώσει τις δηλώσεις των δημιουργών, καθώς οι δύο πρωταγωνιστές μας κοιτούν ο ένας τον άλλον αμίλητοι.

Η σειρά παρακολουθεί την πορεία ενός φαρμάκου που υποτίθεται ότι μπορεί να γιατρέψει οποιαδήποτε ψυχική ασθένεια. Το πείραμα όμως πηγαίνει πραγματικά στραβά, θυμίζοντας τελικά περισσότερο μια από τις εναλλακτικές δυστοπίες που μας έχει παρουσιάσει κατά καιρούς το Black Mirror κι όχι μια πρωτοπόρα φαρμακευτική ανακάλυψη. Τι μπορεί να κρύβει ένα μηχάνημα που οδηγεί τους ανθρώπους στον κόσμο των ονείρων;

Emma Stone και Jonah Hill παίζουν με το ανθρώπινο μυαλό στο trailer του Maniac

Κλείνοντας, όσον αφορά τις περγαμηνές που κουβαλά μαζί του το Maniac, εκτός από το εξαιρετικό cast, φέρει και την υπογραφή του Cary Fukunaga -του σκηνοθέτη που μας έχει χαρίσει μία από τις καλύτερες ανεξάρτητες αμερικανικές ταινίες των τελευταίων ετών (Beasts of No Nation) αλλά και την εκπληκτική και θεοσκότεινη πρώτη σεζόν του True Detective.

Κάτι που μας κάνει να ελπίζουμε ότι μπορεί να επαναλάβει, για άλλη μία φορά, ένα από εκείνα τα σκηνοθετικά θαύματα που συνηθίζει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.