Έρχεται η 2η σεζόν του Silo-πότε ανεβαίνει η σειρά που έγινε παγκόσμια επιτυχία
Το Silo επιστρέφει δυναμικά στο Apple TV+ με τη δεύτερη σεζόν του. Με νέα πρόσωπα όπως ο Steve Zahn και ανατροπές που κόβουν την ανάσα, η δημοφιλής sci-fi σειρά υπόσχεται ακόμα πιο καθηλωτικές στιγμές.
Το Silo, η παγκόσμια επιτυχία του Apple TV+ με πρωταγωνίστρια και παραγωγό τη Rebecca Ferguson, επιστρέφει για τη δεύτερη σεζόν του στις 15 Νοεμβρίου. Η σειρά επιστημονικής φαντασίας που καθηλώνει το κοινό με τον εντυπωσιακό κόσμο της, φέρνει αυτή τη φορά και τον Steve Zahn (γνωστό από το The White Lotus) στο καστ, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη ένταση στην ήδη συναρπαστική πλοκή.
Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο του San Diego Comic-Con, σε μια συζήτηση που φιλοξένησε η Ferguson, μαζί με τον Common, τον δημιουργό της σειράς Graham Yost και τον παραγωγό Hugh Howey. Το highlight της εκδήλωσης ήταν η έκπληξη με την εμφάνιση του Zahn, που έρχεται να αναταράξει τον κόσμο του Silo με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
Λίγα λόγια για τη σειρά
Η δεύτερη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Πρεμιέρα θα κάνει με ένα επεισόδιο, ενώ κάθε Παρασκευή θα ακολουθεί καινούργιο επεισόδιο μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2025. Οι οπαδοί της σειράς, λοιπόν, έχουν κάθε λόγο να ανυπομονούν για τη συνέχεια.
Δείτε το trailer της 2ης σεζόν:
Η ιστορία του Silo, βασισμένη στην επιτυχημένη τριλογία του Howey, Wool, ακολουθεί τους τελευταίους 10.000 ανθρώπους που έχουν απομείνει στη Γη, κλεισμένους σε ένα υπόγειο καταφύγιο, για να προστατευτούν από τον θανατηφόρο έξω κόσμο.
Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει γιατί και πότε κατασκευάστηκε το καταφύγιο, και όσοι τολμούν να ψάξουν την αλήθεια, το πληρώνουν με τη ζωή τους. Η Ferguson πρωταγωνιστεί ως Juliette, μια μηχανικός που αναζητά την αλήθεια για τον φόνο ενός αγαπημένου της προσώπου και βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα μυστήριο που απειλεί να την καταστρέψει.
Η πρώτη σεζόν του Silo είναι διαθέσιμη ήδη στο Apple TV+ για streaming.
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Αυτός είναι ο καλύτερος rock ντράμερ, σύμφωνα με τον Dave Grohl
Ο Dave Grohl θεωρείται από πολλούς ο τελευταίος αυθεντικός rockstar. Μια ματιά στην πορεία, το παίξιμο και τις επιρροές που τον έκαναν σύμβολο μιας γενιάς.
Γραφει Γιαννης ΜπελεσιωτηςΑυτήν την ταινία ζήλεψε ο Γιώργος Λάνθιμος
Ποια ταινία κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον του Γιώργου Λάνθιμου; Όσα είπε για το ύφος, τον ρυθμό και την αίσθησή της.
Γραφει Γιαννης ΜπελεσιωτηςΚαλλιτέχνες θρύλοι χωρίς βραβείο Grammy
Από pop και rock μέχρι hip-hop, αυτοί οι εμβληματικοί καλλιτέχνες σημάδεψαν ολόκληρες εποχές χωρίς να κερδίσουν ποτέ Grammy, αμφισβητώντας τον ρόλο των βραβείων στην ιστορία της μουσικής.
Γραφει Γιαννης ΜπελεσιωτηςΑπώλεια για το ελληνικό σινεμά: Έφυγε η Μέλπω Ζαρόκωστα
Η Μέλπω Ζαρόκωστα έφυγε από τη ζωή στα 92 της χρόνια. Μια αναδρομή στη διαδρομή και το αποτύπωμά της στο ελληνικό θέατρο και σινεμά.
Ben Affleck-Matt Damon: RIP Η φιλία πάνω από τον νόμο
Οι Ben Affleck και Matt Damon πρωταγωνιστούν στο RIP, μια ταινία που εξερευνά τα όρια της φιλίας και το κόστος των αποφάσεων σε ένα σκληρό, ασφυκτικό περιβάλλον.
Αν σου αρέσει η μουσική της 'Μεγάλης Χίμαιρας', μόλις κυκλοφόρησε το soundtrack
Στο βιογραφικό του έχει διεθνείς, σημαντικές διακρίσεις, ενώ τελευταία όλοι μιλάνε για τις νότες που ντύνουν τη νέα, πολυσυζητημένη σειρά της ΕΡΤ. O λόγος για τον Ted Reglis που έχει βάλει την υπογραφή του σε σπουδαίες δουλειές.

