10 νέες σειρές που θα δούμε μες στο φθινόπωρο

Προσεχώς, τηλεοπτικές πρεμιέρες.

Μπορεί το καλοκαίρι να τελειώνει, ωστόσο έχουμε έναν ή καλύτερα δέκα καλούς λόγους για να ανυπομονούμε την άφιξη του φθινοπώρου. Κι αυτοί είναι καθαρά τηλεοπτικοί.

Ακολουθούν οι νέες σειρές, που θα κάνουν πρεμιέρα μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.

Jack Ryan

Ύστερα από την επιτυχία που σημείωσε στη μεγάλη οθόνη με το A Quiet Place, ο John Krasinski πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης λογοτεχνικής σειράς του Tom Clancy. Υποδύεται τον Jack Ryan, έναν αναλυτή της CIA που αντιμετωπίζει εχθρικές δυνάμεις σε ένα απογοητευτικό δημοκρατικό καθεστώς στην Νότια Αμερική.

Πρεμιέρα: 31 Αυγούστου, Amazon

Kidding

Ο Jim Carrey επιστρέφει στη μικρή οθόνη για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 20 χρόνια και συνεργάζεται ξανά με τον σκηνοθέτη του Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Michel Gondry. Στο Kidding, υποδύεται τον Jeff, aka Mr. Pickles, ένα τηλεπαρουσιαστή παιδικών προγραμμάτων, η αλλόκοτη προσωπική ζωή του οποίου ξεδιπλώνεται σιγά – σιγά κάθε φορά που κλείνουν οι κάμερες.

Πρεμιέρα: 9 Σεπτεμβρίου, Showtime

Forever

Ή αλλιώς μια κωμική σειρά για το πώς να ξεφύγεις από τη μονοτονία του έγγαμου βίου. Πρωταγωνιστούν οι αστέρες του Saturday Night Live Fred Armisen και Maya Rudolph στο ρόλο του παντρεμένου ζευγαριού και συμπράττουν με τους βραβευμένους με Emmy Alan Yang (Master of None) και Matt Hubbard (30 Rock).

Πρεμιέρα: 14 Σεπτεμβρίου, Amazon

The First

Ενώ στη μεγάλη οθόνη θα απολαύσουμε τον Ryan Gosling να ενσαρκώνει τον Neil Armstrong στο επερχόμενο The First Man, στη μικρή οθόνη θα δούμε τον Sean Penn να ετοιμάζεται να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του στον Άρη, υποδυόμενος τον αστροναύτη Tom Hagerty.

Πρεμιέρα: 14 Σεπτεμβρίου, Hulu

Maniac

Ο δημιουργός της 1ης σεζόν του True Detective, Cary Joji Fukunaga μας παραδίδει μία μίνι σειρά με πρωταγωνιστές τους Emma Stone, Jonah Hill και Justin Theroux και σε παραγωγή του Netflix. Βασισμένο στην ομότιτλη νορβηγική σειρά του 2014, το Maniac είναι μια μαύρη κωμωδία, η ιστορία της οποίας εκτυλίσσεται σε μια ψυχιατρική κλινική και στους φανταστικούς κόσμους που πλάθουν με το μυαλό τους και με τη βοήθεια πρωτοποριακής τεχνολογίας δύο από τους ασθενείς της (Stone και Hill).

Πρεμιέρα: 21 Σεπτεμβρίου, Hulu

Manifest

Αν εξαιρέσεις τις σκηνές με το νησί, άνετα θα μπορούσε κάποιος να παρομοιάσει το Manifest του Robert Zemeckis (Forrest Gump) με το Lost. Ουσιαστικά, η πλοκή περιστρέφεται γύρω από ένα αεροπλάνο που ξαφνικά χάνεται από προσώπου γη και το κουφάρι του εμφανίζεται πέντε χρόνια μετά, χωρίς να υπάρχει ίχνος ζωής στο εσωτερικό του.

Πρεμιέρα: 24 Σεπτεμβρίου, Hulu

The cool kids

Ο πρωταγωνιστής του It's Always Sunny in Philadelphia, Charlie Day συνεργάζεται με τον σεναριογράφο Paul Fruchbom και μαζί δημιουργούν μία κωμωδία για τρεις φίλους που ζουν σε ένα κέντρο ηλικιωμένων και θα δουν την άνετη καθημερινότητά τους να γίνεται άνω κάτω με την άφιξη ενός νέου ηλικιωμένου.

Πρεμιέρα: 28 Σεπτεμβρίου, Fox

The Romanoffs

Μετά το Mad Men, ο δημιουργός του, Matthew Weiner επιστρέφει στη μικρή οθόνη με μία νέα ανθολογική σειρά για την τελευταία βασιλική οικογένεια της Ρωσίας ή καλύτερα για οκτώ ανθρώπους που πιστεύουν ότι είναι οι σύγχρονοι απόγονοι της οικογένειας Romanov, της τελευταίας δυναστείας που κυβερνούσε τη Ρωσία από το 1613 μέχρι το 1918, όταν και δολοφονήθηκε. Στο καστ θα δούμε να επανενώνονται οι Christina Hendricks και John Slattery. Μαζί τους οι Mike Doyle, Aaron Eckhart, JJ Feild, Isabelle Huppert, Jack Huston, Marthe Keller, Diane Lane, Janet Montgomery και Amanda Peet.

Πρεμιέρα: 12 Οκτωβρίου, Amazon

Homecoming

Σκηνοθετημένο από τον Sam Esmail του Mr. Robot, το Homecoming είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με πρωταγωνιστές μια ψυχολόγο που εργάζεται σε μυστική κυβερνητική εγκατάσταση και ένα στρατιώτη πρόθυμο να επανενταχθεί στην κοινωνία. Τους ρόλους αναλαμβάνουν οι Julia Roberts και Stephan James, με τους Bobby Cannavale, Shea Whigham και Alex Karpovsky στο πλευρό τους.

Πρεμιέρα: 2 Νοεμβρίου, Amazon

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η σειρά που πρέπει να δεις χθες αν σ' αρέσει το ταξίδι στο χρόνο

Η εν λόγω sci-fi παραγωγή αποτελεί ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του Apple TV+ για το 2024.

Γραφει Γιαννης Σπανος