Το trailer της 3ης σεζόν του True Detective είναι επιτέλους εδώ

Ο Mahershala Ali επιστρέφει στην γνώριμη ατμόσφαιρα του πρώτου κύκλου.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 27 Αυγούστου 2018

To φινάλε του Sharp Objects επιφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη για τους φανατικούς των δυνατών τηλεοπτικών συγκινήσεων: το πολυαναμενόμενο trailer για την 3η σεζόν του True Detective είναι επιτέλους εδώ -κι είναι τόσο εντυπωσιακό όσο το περιμέναμε.

Μπορεί οι Matthew McConaughey και Woody Harrelson να μην επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος, η προσθήκη όμως του οσκαρικού Mahershala Ali αποτελεί εγγύηση ποιότητας. Άλλωστε όλα δείχνουν πως γίνεται προσπάθεια η σειρά να βρεθεί ξανά στα μονοπάτια που της χάρισαν την αναγνώριση.

Ήδη από την πρώτη σκηνή μπορούμε να βρούμε τις αναλογίες με την πρώτη σκηνή του πρώτου κύκλου. Ο πρωταγωνιστής περπατά ανάμεσα στα τόσο χαρακτηριστικά στάχυα της αμερικανικής επαρχίας, την ίδια στιγμή που ο θεατής παίρνει μία γεύση από το αυτό το κάτι κακό που πρόκειται να συμβεί.

Μοιάζει σαν ο δημιουργός Nic Pizzolatto να θέλει να επιβεβαιώσει από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα του trailer ότι ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης αστυνομικής σειράς θα ακολουθήσει την ατμοσφαιρική συνταγή της πρώτης σεζόν.

Λογικά θα ακολουθήσουν κι άλλα teaser, όπως και trailer, μέχρι τον Ιανουάριο του 2019, όταν και θα κάνει πρεμιέρα. Μέχρι τότε όμως, εκτός από υπομονή, μπορείς να διαβάσεις ό,τι άλλο ξέρουμε μέχρι στιγμή για τη νέα σεζόν του True Detective.

 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Βιβλία