Ποια ερώτηση δυσκόλεψε τον νικητή του 'Εκατομμυριούχου';

Ο Φίλιππος Μπεκιάρης, που κέρδισε στο τηλεπαιχνίδι "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος", αποκάλυψε ποια ερώτηση τον δυσκόλεψε, αλλά και τι σκοπεύει να κάνει τα 100.000 ευρώ που κέρδισε.

Γράφει: Esquire Editors 30 Απριλίου 2025

Για τη μεγάλη νίκη του στο τηλεπαιχνίδι "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" μίλησε ο 26χρονος φοιτητής Φίλιππος Μπεκιάρης. Μάλιστα, έγινε ο πρώτος που κερδίζει 100.000 ευρώ.

Όπως αποκάλυψε η μόνη ερώτηση που τον δυσκόλεψε ήταν αυτή που αφορούσε στο βάρος του τροπαίου του Μουντιάλ:

"Δεν είχα ακούσει το παραμικρό, έχεις την εικόνα πώς σηκώνεται το τρόπαιο αλλά για 1-2 κιλά δεν ξέρεις". Στη συγκεκριμένη ερώτηση τον βοήθησε ο μεγαλύτερος αδελφός του, Γιώργος, ο οποίος μπορεί να μην ήξερε την απάντηση, αλλά την εκτίμησε με βάση το γεγονός ότι το κύπελλο είναι φτιαγμένο από χρυσό.

Τι σημαίνει Χονγκ Κονγκ

Ερωτηθείς, εάν είχε κάποια αμφιβολία πριν να απαντήσει "αρωματικό λιμάνι" για το Χονγκ Κονγκ, απάντηση που του έδωσε τα 100.000 ευρώ, ο Φίλιππος Μπεκιάρης απάντησε "δεν είχα ιδιαίτερη αμφιβολία, από τη στιγμή που το κλείδωσαν δεν πίστευα ότι είχα κάνει λάθος".

Κατά τον ίδιο "είναι πολύ σημαντικό να το δεις σαν ένα παιχνίδι, υπάρχουν τα χρήματα στη μέση και το να χάσεις δεν είναι απλά έχασα γιατί μπορείς να χάσεις σεβαστό χρηματικό ποσό. Το βασικό είναι να έχεις καθαρό μυαλό, να ακολουθείς τη διαίσθηση, γιατί αυτό που σου έρχεται στο μυαλό είναι και το σωστό. Ακόμα και στην τελευταία ερώτηση, το Γ που απάντησα, ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό".

Ο Φίλιππος Μπεκιάρης, όπως είπε, συμμετείχε στο παιχνίδι για να χρηματοδοτήσει το διδακτορικό του, ενώ ταυτόχρονα ήθελε να πάρει μια άτυπη "ρεβάνς" για λογαριασμό της οικογένειάς του. Ο πατέρας του, όπως είπε, είχε υποβάλει αίτηση για συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι αρκετά χρόνια πριν, όμως δεν επιλέχθηκε ποτέ για να παίξει.

Από: TheToc.gr

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Ποια είναι η superhero ταινία που προκαλεί μαζικές αποχωρήσεις θεατών από τα πρώτα λεπτά-Είναι τόσο χάλια;

Οι πρώτες προβολές ενός νέου remake προκαλούν διχασμό στο κοινό. Η ακραία αισθητική του σοκάρει κάποιους, ενώ άλλοι το θεωρούν τολμηρή επιστροφή σε cult σινεμά.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Πρώτο trailer για το 28 Years Later: The Bone Temple - Επιστρέφει ο Cillian Murphy

Το πρώτο trailer του 28 Years Later: The Bone Temple είναι εδώ. Ο Ralph Fiennes επιστρέφει σε μια ζοφερή μετα-αποκαλυπτική Αγγλία, ενώ ο Cillian Murphy κάνει μια πολυαναμενόμενη cameo εμφάνιση.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Σταματήστε ό,τι κάνετε: Οι Radiohead ανακοίνωσαν περιοδεία, την πρώτη μετά από 7 χρόνια αποχής

Να μας συγχωρήσει κύριος Yorke για την προπολεμική φωτογραφία, αλλά αυτός κι η παρέα του μας είχαν συνδέσει με Κάιρο από το 2018 και μετά, οπότε πάλι καλά να λένε. Αναμένουμε νέο υλικό τώρα που ξαναβγαίνουν στον δρόμο, για να δημοσιεύουμε αναλόγως.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Όσα γνωρίζουμε για το sequel του The Thursday Murder Club στο Netflix

Για εμάς, δε θα έπρεπε να είναι ταινία, αλλά σειρά. Όπως και να έχει, επειδή το Netflix αποφασίζει και όχι εμείς, τουλάχιστον ας μας εγγυηθεί κάποιος ότι στη συνέχεια της ταινίας, θα ξαναδούμε τον Lucifer....εεε τον Tom Ellis εννοούμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μόλις ακούσαμε -και κολλήσαμε με- τα 2 ολοκαίνουργια τραγούδια των Spoon

Το καλοκαίρι υπήρξε πάρα πολύ παραγωγική περίοδος για τους Spoon, οι οποίοι, μετά το σοβαρό come back τους το 2022 έπειτα από 5 χρόνια δισκογραφικής αγρανάπαυσης, μοιάζουν ασταμάτητοι.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Ο Nicolas Cage υποδύεται τον Ιωσήφ στην ταινία ‘βιβλικού τρόμου’, The Carpenter's Son

Ο Nicolas Cage γίνεται Ιωσήφ και μας οδηγεί σε μια σκοτεινή ιστορία βιβλικού τρόμου. Το The Carpenter’s Son φέρνει την οικογένεια του Χριστού αντιμέτωπη με υπερφυσικές δυνάμεις.

Γραφει Παυλος Κρουστης