
Πότε θα βγει η 2η σεζόν του "The Studio", μιας από τις καλύτερες σειρές της Apple
Η σειρά του Apple TV+ με πρωταγωνιστή τον Σεθ Ρόγκεν ήταν μία από τις τηλεοπτικές αποκαλύψεις της χρονιάς
Τώρα τελευταία ακούγονται όλο και περισσότερο σειρές που κόβονται από τις streaming πλατφόρμες. Αυτό δεν θα ισχύσει όμως για τη σειρά του Apple TV+ "The Studio", καθώς θα επιστρέψει με δεύτερη σεζόν. Με λίγα λόγια αυτά είναι καλά τηλεοπτικά νέα για τους φανς της σειράς.
Η Apple είχε δώσει κάποια hints στο κοινό της πριν καλά - καλά ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος στις 7 Μαΐου. "Σκοπεύουμε να πάρουμε την εμπειρία και τους τρόπους του πρώτου κύκλου και να τους μεταφέρουμε και στον επόμενο. Έπειτα να το συνεχίσουμε αυτό για άλλους 10" ανέφεραν ο Σεθ Ρόγκεν και ο παραγωγός Έβαν Γκόλντμπεργκ σε μία δήλωσή τους. Έπειτα συμπλήρωσαν "Είμαστε χαρούμενοι που οι φίλοι μας στον χώρο προσπαθούν να μαντέψουν πότε θα παίξει στην τηλεόραση η δικιά τους ιστορία".
Πότε θα βγει η 2η σεζόν της σειράς "The Studio" στο Apple TV+
Για όσους δεν το έχουν παρακολουθήσει το " The Studio" είναι μία σατυρική απεικόνιση των παραγωγών του Χόλιγουντ. Ο Σεθ Ρόγκεν πρωταγωνιστεί ώς ένας διευθυντής στούντιο, το οποίο προσπαθεί να επιβιώσει στην αδυσώπητη βιομηχανία του θεάματος.
Η 1η σεζόν είχε μεγάλη επιτυχία και την υποδέχτηκαν άπαντες διθυραμβικά. Δεν έχουν γίνει γνωστές οι τηλεθεάσεις αλλά πρόκειται για μία από τις καλύτερες σειρές της πλατφόρμας.
Λογικά θα χρειαστεί να περιμένει ο κόσμος κάμποσο καιρό για τα νέα επεισόδια. Τα πρώτα γυρίστηκαν τον Μάρτιο του 2024 και έκαναν πρεμιέρα ακριβώς έναν χρόνο μετά. Κατά πάσα πιθανότητα ο δεύτερος κύκλος θα βγει τον Μάρτιο του 2026, μιας και τα γυρίσματα θα αρχίσουν αυτή την εποχή.
Το μόνο που μένει να απαντηθεί όσο το κοινό περιμένει, είναι το ποιοι ηθοποιοί θα είναι τα cameo του 2ου κύκλου. Στον πρώτο έκλεψαν την παράσταση οι Πολ Ντέινο, Στιβ Μπουσέμι, Σαρλίζ Θερόν και φυσικά ο Μάρτιν Σκορζέσε.
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Ποια είναι η superhero ταινία που προκαλεί μαζικές αποχωρήσεις θεατών από τα πρώτα λεπτά-Είναι τόσο χάλια;
Οι πρώτες προβολές ενός νέου remake προκαλούν διχασμό στο κοινό. Η ακραία αισθητική του σοκάρει κάποιους, ενώ άλλοι το θεωρούν τολμηρή επιστροφή σε cult σινεμά.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΠρώτο trailer για το 28 Years Later: The Bone Temple - Επιστρέφει ο Cillian Murphy
Το πρώτο trailer του 28 Years Later: The Bone Temple είναι εδώ. Ο Ralph Fiennes επιστρέφει σε μια ζοφερή μετα-αποκαλυπτική Αγγλία, ενώ ο Cillian Murphy κάνει μια πολυαναμενόμενη cameo εμφάνιση.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΣταματήστε ό,τι κάνετε: Οι Radiohead ανακοίνωσαν περιοδεία, την πρώτη μετά από 7 χρόνια αποχής
Να μας συγχωρήσει κύριος Yorke για την προπολεμική φωτογραφία, αλλά αυτός κι η παρέα του μας είχαν συνδέσει με Κάιρο από το 2018 και μετά, οπότε πάλι καλά να λένε. Αναμένουμε νέο υλικό τώρα που ξαναβγαίνουν στον δρόμο, για να δημοσιεύουμε αναλόγως.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΌσα γνωρίζουμε για το sequel του The Thursday Murder Club στο Netflix
Για εμάς, δε θα έπρεπε να είναι ταινία, αλλά σειρά. Όπως και να έχει, επειδή το Netflix αποφασίζει και όχι εμείς, τουλάχιστον ας μας εγγυηθεί κάποιος ότι στη συνέχεια της ταινίας, θα ξαναδούμε τον Lucifer....εεε τον Tom Ellis εννοούμε.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΜόλις ακούσαμε -και κολλήσαμε με- τα 2 ολοκαίνουργια τραγούδια των Spoon
Το καλοκαίρι υπήρξε πάρα πολύ παραγωγική περίοδος για τους Spoon, οι οποίοι, μετά το σοβαρό come back τους το 2022 έπειτα από 5 χρόνια δισκογραφικής αγρανάπαυσης, μοιάζουν ασταμάτητοι.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΟ Nicolas Cage υποδύεται τον Ιωσήφ στην ταινία ‘βιβλικού τρόμου’, The Carpenter's Son
Ο Nicolas Cage γίνεται Ιωσήφ και μας οδηγεί σε μια σκοτεινή ιστορία βιβλικού τρόμου. Το The Carpenter’s Son φέρνει την οικογένεια του Χριστού αντιμέτωπη με υπερφυσικές δυνάμεις.
Γραφει Παυλος Κρουστης