Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία από τη νέα σειρά του Amazon για τη ζωή του Maradona

Ο μεγαλύτερος μπαλαδόρος όλων των εποχών σύντομα κοντά σου, στη μικρή οθόνη.

Το ότι η ζωή του Maradona αποτελεί ιδανικό υλικό για ταινία το ξέραμε. Αυτό που δεν είχαμε φανταστεί ήταν ότι μπορούσε να γίνει και σειρά. Κάτι που έκαναν οι υπεύθυνοι του Amazon Prime Video, βάζοντας στα σκαριά μία τηλεοπτική αφήγηση για τις ημέρες και τα έργα του τεράστιου Αργεντίνου.

Είναι από λίγες έως ελάχιστες οι πληροφορίες που έχουμε για τη σειρά μέχρι στιγμής, εκτός από τον τίτλο (σ.σ: Maradona, έτσι απλά κι απέριττα) κι από το γεγονός πως εκτός από τα κατορθώματα του θρυλικού Ντιεγκίτο εντός γηπέδων, μεγάλο μέρος της πλοκής θα καταπιάνεται και με τα ανδραγαθήματα, τα προβλήματα και τις εξωφρενικές πολλές συμπεριφορές του έξω από αυτά.

Όλα αυτά μέχρι πριν λίγο, αφού εδώ και μερικές ώρες δόθηκε στη δημοσιότητα κι η πρώτη φωτογραφία της σειράς.

Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία από τη νέα σειρά του Amazon για τη ζωή του Maradona

Οι κύριοι που βλέπεις στη φωτογραφία είναι οι τρεις ηθοποιοί από την Αργεντινή που θα ενσαρκώσουν τον Maradona στις διαφορετικές φάσεις της ζωής του: Nazareno Casero, Juan Palomino και Nicolas Goldschmidt από αριστερά προς τα δεξιά κι από τον μικρότερο στον μεγαλύτερο ηλικιακά.

Η βιογραφική σειρά θα γυριστεί σε Αργεντινή, Ουρουγουάη, Ισπανία, Ιταλία και Μεξικό ενώ ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το πότε θα κάνει πρεμιέρα. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ, μάλλον θα είναι έτοιμη μέσα στο 2019. Ευτυχώς, γιατί πραγματικά ανυπομονούμε.

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.