Οι Obamas ετοιμάζουν σειρά στο Netflix για τις αστοχίες της κυβέρνησης Trump

Το show θα βασίζεται στο νέο βιβλίο του Michael Lewis, The Fifth Risκ.

Τον περασμένο Μάρτιο ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ και δεινός σουτέρ Barack Obama, μαζί με την γυναίκα του Michelle, βρίσκονταν πολύ κοντά στην υπογραφή συμβολαίου με το Netflix που θα τους έβαζε στη θέση των παραγωγών. Σήμερα, περίπου επτά μήνες μετά, το πρώτο πιθανό project αυτής της συνεργασίας βγήκε στη δημοσιότητα σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline.

Το The Fifth Risk εξετάζει τις δυσλειτουργίες σε διαφορετικούς τομείς της αμερικανικής κυβέρνησης

Οι Obamas φαίνεται ότι έχουν αγοράσει τα δικαιώματα για το τελευταίο βιβλίο του Michael Lewis, The Fifth Risk. Ο πιο πιθανός λόγος; Μία νέα σειρά που θα βοηθήσει το αμερικανικό κοινό να καταλάβει καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί -ή δεν λειτουργεί- η κυβέρνησή του. Άλλωστε οι μεταφορές έργων του συγγραφέα στο πανί του σινεμά ( The Big Short, Moneyball,The Blind Side) μπορούν να κριθούν πέρα για πέρα επιτυχημένες μέχρι στιγμής: τόσο σε καλλιτεχνικό επίπεδο, αφού βρέθηκαν προτεινόμενες για Όσκαρ, όσο και σε επίπεδο ενημέρωσης των θεατών μιας και φανέρωσαν το πως γίνονται οι δουλειές στα υψηλά κλιμάκια του πλανήτη.

Οι Obamas ετοιμάζουν σειρά στο Netflix για τις αστοχίες της κυβέρνησης Trump
Ο διάσημος Αμερικανός συγγραφέας, Michael Lewis.

Το The Fifth Risk, που κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες, εξετάζει τις δυσλειτουργίες σε διαφορετικούς τομείς της αμερικανικής κυβέρνησης που ξεκίνησαν ήδη από την πρώτη μέρα που ο Donald Trump βρέθηκε στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου, καθώς οι άνθρωποι που διόριζε σε κομβικές θέσεις δεν είχαν ιδέα για το τι πρέπει να κάνουν.

Michael Lewis fifth rish

"Η κυβέρνηση έχει ευθύνη για κάθε τι που ορίζει τη ζωή μας: από τα δωρεάν γεύματα στα σχολεία μέχρι τη διαχείριση της ατομικής ενέργειας και την πρόβλεψη των ακραίων κι επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Είναι εκείνη που παίρνει πρωτοβουλία όταν ο ιδιωτικός τομέας καταλαμβάνεται από φόβο επενδύσεων. Και τώρα, η κυβέρνηση δέχεται επίθεση. Από τους ίδιους τους ηγέτες της, από εκείνους που διοικούν" γράφει χαρακτηριστικά ο συγγραφέας, στηλιτεύοντας την -κατά την άποψή του- επικίνδυνη ανικανότητα των επιλογών του πλανητάρχη.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί κι επίσημα από τον Michael Lewis η εξαγορά των δικαιωμάτων του βιβλίου του από το ζεύγος Obama. Και παρότι τίποτα δεν είναι ακόμη 100% σίγουρα, τα αμερικάνικα μέσα σχολιάζουν σκωπτικά ότι ο Donald Trump, μάλλον, έχει ετοιμάσει ήδη ένα πύρινο tweet ενάντια σε αυτήν την συνεργασία.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος