Οι σειρές που περιμένουμε να δούμε το 2019

Τα τηλεοπτικά ραντεβού της νέας χρόνιας, εκτός από το φινάλε του Game of Thrones.

Το 2018 είναι εδώ για λίγους μήνες ακόμα και το Χόλιγουντ ετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα όσα τηλεοπτικά θα μας παρουσιάσει τη νέα χρόνια. Και μπορεί το 2019 να είναι το έτος που θα παρακολουθήσουμε το μεγάλο φινάλε του Game of Thrones, θα είναι όμως επίσης εκείνο που θα φέρει στις πλατφόρμες streaming μερικά πολλά υποσχόμενα νέα σόου και τις τηλεοπτικές αναβιώσεις αγαπημένων ταινιών.

BLACK MONDAY

Πρεμιέρα: 20 Ιανουαρίου 2019, Showtime

Οι Seth Rogen και Evan Goldberg παρουσιάζουν μία μαύρη κωμωδία τοποθετημένη στα '80s με τους Don Cheadle, Andrew Rannells, Regina Hall και Paul Scheer. Η υπόθεση της ιστορίας αφορά τα γεγονότα που οδήγησαν στη χειρότερη πτώση της χρηματιστηριακής αγοράς στην ιστορία της Wall Street. τον Οκτώβριο του 1987.

FIRST WIVES CLUB

Πρεμιέρα: Ιανουάριος 2019, Paramount Network

Το "Κλαμπ των χωρισμένων γυναικών" (1996) του Hugh Wilson αναβιώνει μέσα από μία τηλεοπτική σειρά. Η ιστορία γνωστή: Τρεις 45άρες θέλουν να εκδικηθούν τους συζύγους τους, που τις εγκατέλειψαν για νεότερες γυναίκες. Οι Jill Scott, Michelle Buteau και Ryan Michelle Bathe θα αναλάβουν τους κινηματογραφικούς ρόλους των Diane Keaton, Bette Midler και Goldie Hawn.

GOOD OMENS

Πρεμιέρα: 2019, Amazon Video

Τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος Good Omens: The Nice and Accurate Prophecies of Agnes Nutter, Witch (1990) των Terry Pratchett και Neil Gaiman δια χειρός του Douglas Mackinnon. Οι Michael Sheen και David Tennant συμπρωταγωνιστούν, υποδυόμενοι το Καλό και το Κακό, ενώ η ημέρα της Αποκάλυψης πλησιάζει για τον πλανήτη Γη. Μαζί τους οι John Hamm (στο ρόλο του Αρχάγγελου Γαβριήλ), Michael McKean, Mireielle Enos, Nick Offerman και Frances McDormand.

WHAT WE DO IN THE SHADOWS

Πρεμιέρα: 2019, FX

Το vampire mockumentary "Όσα κάνουμε στις σκιές" (2014) των Jermaine Clement και Taika Waititi ζωντανεύει μέσα από την τηλεοπτική μεταφορά του FX που "ανασταίνει" τους τρεις νεαρούς βρικόλακες και τα όσα τραγελαφικά βιώνουν στην προσπάθειά τους να αντεπεξέλθουν στα προβλήματα της καθημερινότητας.

THE WITCHER

Πρεμιέρα: 2019, Netflix

Το Netflix μεταφέρει στην οθόνη τα βιβλία -όχι τα video games- του Πολωνού μετρ της sci-fi λογοτεχνίας Andrzej Sapkowski με τον αγνώριστο Henry Cavill στο ρόλο του Geralt, ενός κυνηγού τεράτων που ταξιδεύει σε ένα εναλλακτικό σύμπαν για να σκοτώσει διαβολικά τέρατα.

CITY ON A HILL

Οι σειρές που περιμένουμε να δούμε το 2019

Πρεμιέρα: 2019, Showtime

Ο Kevin Bacon πρωταγωνιστεί στην αστυνομική σειρά σε παραγωγή των Ben Affleck και Matt Damon, που είναι βασισμένη σε πρωτότυπη ιδέα του πρώτου σχετικά με τη διαφθορά της ποινικής δικαιοσύνης στη Βοστόνη των '90s. 

WATCHMEN

ΣΕΙΡΕΣ 2019

Πρεμιέρα: 2019, HBO

Ο συν-δημιουργός των σειρών Lost και The Leftovers, Damon Lindelof σκηνοθετεί την πρώτη τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης σειράς κόμικ βιβλίων της DC με τους Regina King, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr και Jeremy Irons να πρωταγωνιστούν. Η υπόθεση διαδραματίζεται την εποχή του '80, κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου μεταξύ των ΗΠΑ και της Σοβιετικής Ένωσης, όπου οι Αμερικανοί σούπερ ήρωες εργάζονται για την κυβέρνηση. 

CENTRAL PARK 5

ΣΕΙΡΕΣ 2019

Πρεμιέρα: 2019, Netflix

Μίνι τηλεοπτική σειρά για την πολύκροτη υπόθεση του Central Park το 1989, όταν πέντε έγχρωμοι άντρες καταδικάστηκαν άδικα για την επίθεση και τον βιασμό γυναίκας που έκανε τζόκινγκ στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης. 

FOSSE/VERDON

ΣΕΙΡΕΣ 2019

Πρεμιέρα: 2019, FX

Ο Sam Rockwell και η Michelle Williams θα ενσαρκώσουν τον σκηνοθέτη και χορογράφο Bob Fosse και την ηθοποιό και χορεύτρια Gwen Verdon, αντιστοίχως, σε μία σειρά για την επαγγελματική συνεργασία και την ερωτική σχέση των δύο αυτών εμβληματικών προσωπικοτήτων του Broadway.

ARMISTEAD MAUPIN’S TALES OF THE CITY

ΣΕΙΡΕΣ 2019

Πρεμιέρα: 2019, Netflix

Τα βιβλία του συγγραφέα Armistead Maupin επανέρχονται στη μικρή οθόνη, είκοσι πέντε χρόνια μετά την τηλεοπτική τους μεταφορά το 1993 στη μίνι σειρά με πρωταγωνίστριες της Laura Linney και Olympia Dukakis. Οι δύο ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν και πάλι τους ρόλους τους στην επερχόμενη sequel μίνι σειρά του Netflix. Η πρώτη θα ενσαρκώσει την Mary Ann που επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο για να επανενωθεί με την κόρη και τον πρώην άντρα της, ενώ η δεύτερη την Anna Madrigal, μία ηλικιωμένη διεμφυλική γυναίκα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.