Τι θα δούμε στο Netflix τον Δεκέμβριο

Οι πρωτότυπες σειρές, οι ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και όλα τα νέα shows της αμερικάνικης πλατφόρμας.

Από την πολυαναμενόμενη ταινία, ROMA του Alfonso Cuarón, που κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα στο φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας μέχρι την ιστορία ζωής του Bruce Springsteen και το crime drama series, You. Ακολουθούν οι νέες πρωτότυπες παραγωγές του Netflix -πρεμιέρες ολοκαίνουργιων σειρών και νέες σεζόν, ταινίες και ντοκιμαντέρ- που έρχονται στην οθόνη τον Δεκέμβριο.

Οι νέες, πρωτότυπες σειρές/σεζόν

You

Ένας ευφυής υπάλληλος βιβλιοπωλείου ερωτεύεται μια ανερχόμενη συγγραφέα και κάνει ό,τι μπορεί για να εξαφανίσει σιγά σιγά τα μεταξύ τους εμπόδια.

Πρεμιέρα: 26/12

Nailed It! Holiday!

Χριστουγεννιάτικα επεισόδια του "Έδεσε το Γλυκό!"; Αυτό είναι δώρο! Ήρθε η ώρα για θεαματικές γκάφες με εορταστική χροιά.

Πρεμιέρα: 07/12

Plan Coeur (The Hook Up Plan)

Στην κωμική σειρά που εκτυλίσσεται στο Παρίσι, οι φίλες της ανύπαντρης Έλσα προσλαμβάνουν έναν άντρα συνοδό σε μια άστοχη προσπάθεια να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή της.

Πρεμιέρα: 07/12

The Protector

Όταν ένα μαγικό φυλαχτό τού δίνει μυστικές ιδιότητες, ένας νεαρός ξεκινάει τη μάχη κατά των σκοτεινών δυνάμεων για να λύσει ένα μυστήριο από το παρελθόν του.

Πρεμιέρα: 14/12

Dogs of Berlin

Ο φόνος ενός ποδοσφαιριστή φέρνει δύο εντελώς διαφορετικούς αστυνομικούς αντιμέτωπους με τον υπόκοσμο του Βερολίνου, αλλά και με τις δικές τους παράνομες δραστηριότητες.

Πρεμιέρα: 07/12

Murder Mountain

Τι θα δούμε στο Netflix τον Δεκέμβριο

Με αφορμή την εξαφάνιση ενός ντόπιου καλλιεργητή ξεσκεπάζεται η αλήθεια για τις παρανομίες και τα μυστικά που κρύβει η πρωτεύουσα της καλλιέργειας μαριχουάνας των ΗΠΑ.

Πρεμιέρα: 28/12

Diablero

Μετά την απαγωγή ενός κοριτσιού, ένας ιερέας ψάχνει να τη βρει στον υπόκοσμο της Πόλης του Μεξικού, παρέα με έναν κυνηγό δαιμόνων κι έναν ερευνητή μεταφυσικών φαινομένων.

Πρεμιέρα: 21/12

El recluso

ΝΕΤΦΛΙΞ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Ένας πρώην πεζοναύτης μπαίνει σε μια μεξικάνικη φυλακή και παριστάνει τον κρατούμενο για να πλησιάσει σε μια συμμορία που μάλλον απήγαγε την κόρη ενός Αμερικανού δικαστή.

Πρεμιέρα: 07/12

Pine Gap

Αυστραλοί και Αμερικανοί υπάλληλοι έρχονται αντιμέτωποι με εντάσεις και προβλήματα διαπροσωπικών σχέσεων στη δουλειά, σε μια κοινή υπηρεσία πληροφοριών στο Άλις Σπρινγκς.

Πρεμιέρα: 07/12

Terrace House: Opening New Doors: Part 5

ΝΕΤΦΛΙΞ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Τακαγιούκι και η Άγια συνεχίζουν να βγαίνουν ραντεβού, αλλά η καρδιά του Τακαγιούκι ίσως ανήκει αλλού. Το νέο μέλος Σούνσουκε αρχίζει ένα ταξίδι αυτογνωσίας.

Πρεμιέρα: 18/12

Fuller House: Season 4

Οι Τάνερ-Φούλερ-Γκίμπλερ επιστρέφουν για πολλά γέλια. Η σπίθα ανάμεσα στην Ντι Τζέι και τον Στιβ ανάβει ξανά, ενώ η οικογένεια αναμένει ένα νέο μέλος.

Πρεμιέρα: 14/12

Travelers: Season 3

ΝΕΤΦΛΙΞ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Γκραντ Μακλάρεν κι η ομάδα του φτάνουν στα όριά τους, καθώς αντιμετωπίζουν ζητήματα πίστης, εμπιστοσύνης, θανάτου και την αυξανόμενη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Πρεμιέρα: 14/12

The Ranch: Part 6

ΝΕΤΦΛΙΞ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Κολτ έρχεται αντιμέτωπος με τις προκλήσεις της λειτουργίας του ράντσου ενώ περιμένουν με την Άμπι το μωρό. Μια δεύτερη νέα άφιξη κρατά τους Μπένετ σε αναμμένα κάρβουνα.

Πρεμιέρα: 07/12

Οι νέες πρωτότυπες ταινίες

ROMA

Μια ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ Alfonso Cuarón για τη ζωή μιας οικογένειας της μεσαίας τάξης στην Πόλη του Μεξικού, κατά τη διάρκεια ενός θυελλώδους έτους το '70.

Πρεμιέρα: 14/12

Bird Box

Πέντε χρόνια αφότου ένα κύμα μαζικών αυτοκτονιών αποδεκατίζει τον πληθυσμό, μια γυναίκα με τα δυο της παιδιά φεύγουν για μια απεγνωσμένη, επικίνδυνη αναζήτηση καταφυγίου.

Πρεμιέρα: 21/12

Mowgli: Legend of the Jungle

Ένα ορφανό αγόρι που το μεγάλωσαν ζώα στα βάθη της ζούγκλας αναδεικνύεται σε ήρωα, όταν έρχεται αντιμέτωπο με έναν επικίνδυνο εχθρό αλλά και τις ανθρώπινες ρίζες του.

Πρεμιέρα: 07/12

Τα νέα πρωτότυπα ντοκιμαντέρ

The Innocent Man

ΝΕΤΦΛΙΞ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Στη δεκαετία του '80, η μικρή πόλη Έιντα της Οκλαχόμας γίνεται το σκηνικό δύο τρομερών εγκλημάτων, τα πορίσματα για τα οποία παραμένουν αντιφατικά μέχρι και σήμερα.

Πρεμιέρα: 14/12

ReMastered: Who Killed Jam Master Jay?

ΝΕΤΦΛΙΞ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Το 1975, τρία μέλη του συγκροτήματος Miami Showband δολοφονούνται σε ενέδρα αυτονομιστών του Άλστερ στην Ιρλανδία. Είχε καμιά σχέση η κυβέρνηση με το έγκλημα;

Πρεμιέρα: 07/12

Springsteen on Broadway

ΝΕΤΦΛΙΞ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Ένα σόου που έλαβε διθυραμβικές κριτικές και βασίζεται στην αυτοβιογραφία του Springsteen, όπου ο μουσικός ερμηνεύει σόλο ακουστικές εκδόσεις των τραγουδιών του.

Πρεμιέρα: 16/12

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η σειρά που πρέπει να δεις χθες αν σ' αρέσει το ταξίδι στο χρόνο

Η εν λόγω sci-fi παραγωγή αποτελεί ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του Apple TV+ για το 2024.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Winona Ryder και Jenna Ortega φέρνουν τα πάνω κάτω στο sequel του 'Σκαθαροζούμη'

Ούτε εμείς πιστεύουμε ότι ο "Σκαθαροζούμης" των παιδικών μας χρόνων επιστρέφει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Σάββας Γκέντσογλου τίμησε την ΑΕΚ στο Survivor

"Έλα να νιώσεις πως είναι η ζωή, όλα τα ωραία μες τη Σκεπαστή...".

Από το Top Gun: Maverick, στο θρίλερ The Running Man ο Glen Powell

Πρόκειται για remake του Running Man του 1987 με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger.

The Sympathizer, πρεμιέρα για τη νέα σειρά του HBO με πρωταγωνιστή τον Robert Downey Jr.

Το The Sympathizer είναι ένα κατασκοπευτικό θρίλερ και μια διαπολιτισμική σάτιρα.