Κομβικός χαρακτήρας προστίθεται στο prequel των Sopranos

Ο Alessandro Nivola, γνωστός από το American Hustle, θα υποδυθεί τον Dickey Moltisanti στο Τhe Many Saints of Newark.

Ο Richard "Dickey" Moltisanti επιστρέφει για το prequel των Sopranos που ακούει στο όνομα The Many Saints of Newark, αυτή την φορά με σάρκα και οστά. Την δύσκολη αποστολή αναλαμβάνει ο Alessandro Nivola, περισσότερο γνωστός από τη συμμετοχή του στο American Hustle (2013). Ποιος όμως ήταν ο "Dickey" τον χαμό του οποίο θρηνεί, με τον τρόπο του, ο πρωταγωνιστής της μαφιόζικης σειράς;

Κανείς δεν αποτελεί τόσο κομβικό κομμάτι, παρά την ηχηρή απουσία του, όσο o Dickey

Ήταν ο πατέρας του προβληματικού ανιψιού του Tony· του υπερφίαλου, του επιπόλαιου, του ταλαντούχου αλλά βαριά εθισμένου στα ναρκωτικά Christopher Moltisanti, τον οποίο ο αρχιμαφιόζος έχει βάλει κάτω από τις φτερούγες του σε μία προσπάθεια να τον εκπαιδεύσει στις ζόρικες διαδρομές της παραδοσιακής ιταλικής omerta. Ήταν ο πατέρας ενός από τους βασικούς λόγους που ο Tony Soprano θα ανοίξει την πόρτα στην σκοτεινή πλευρά του.

Κομβικός χαρακτήρας προστίθεται στο prequel των Sopranos

Υπάρχουν πολλοί χαρακτήρες, οι οποίοι δεν βρίσκονται εν ζωή, και η μνήμη τους παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της καλύτερης σειράς όλων των εποχών. Κανείς όμως δεν αποτελεί τόσο κομβικό κομμάτι, παρά την ηχηρή απουσία του, όσο ο αγαπημένος ξάδελφος του Tony Soprano, Richard Motlisanti.

Το πιο πιθανό είναι στο prequel να παρακολουθήσουμε τη σχέση του νεαρού Tony με τον Dickey, κι αφού ο α πατέρας του πρώτου (Johnny Boy Soprano) θα συλληφθεί και θα βρεθεί πίσω από τα κάγκελα.

Όσο για τις προσωπικές αναζητήσεις του Richard Moltisanti; Αρκεί να θυμηθούμε μία λεπτομέρεια που αποκαλύπτεται στη σειρά: ο Dickey, λέγεται, ότι ήταν ερωτευμένος την σχεδόν συνομήλικη μητριά του. Μία λεπτομέρεια πάνω στην οποία μπορεί άνετα να στηθεί άλλο ένα καταστροφικό ερωτικό τρίγωνο από αυτά που απολαύσαμε ξανά και ξανά στους Sopranos. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.