Πρώτο trailer για την 2η σεζόν του American Gods

Ο Mr. Wednesday επιστρέφει δριμύτερος.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 12 Δεκεμβρίου 2018

Δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του teaser, έχουμε και το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης 2η σεζόν του American Gods, που έρχεται στη μικρή οθόνη με μία καθυστέρηση σχεδόν δύο ετών.

Η δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας του δικτύου Starz σε σκηνοθεσία των Bryan Fuller και Michael Greenand αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Neil Gaiman για τους Παλιούς και Νέους Θεούς που βρίσκονται πόλεμο στη σύγχρονη Αμερική. Μία αλληγορία για την πορεία της εξέλιξης του ανθρώπου και των κοινωνιών του.

Πρωταγωνιστές της είναι ο Shadow Moon (Ricky Whittle) που όταν αποφυλακίζεται συναντά ένα παράξενο τύπο ονόματι Mr. Wednesday (τον υποδύεται ο εξαιρετικός Ian McShane), ο οποίος τον προσλαμβάνει για σωματοφύλακά του και τον εμπλέκει στη διαμάχη των Θεών.

Η πλοκή της 2ης σεζόν συνοψίζεται ως εξής: "Με τη μάχη των Παλιών και Νέων Θεών να μαίνεται, ο Mr. World (Crispin Glover) ορίζει ως νέα αποστολή του Mr. Town (Dean Winters ) να εντοπίσει τον Shadow Moon και να ανακαλύψει τι ξέρει για τα σχέδια του Mr. Wednesday. Θα καταφέρει να φτάσει στην αλήθεια;".

Η 2η σεζόν του American Gods θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαρτίου του 2019.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μουσική

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Το Once Upon A Time In Hollywood εμπνέει τον Tarantino για την πρώτη του τηλεοπτική σειρά

Ο σκηνοθέτης ετοιμάζει ένα γουέστερν τηλεοπτικό σόου που θα διαδραματίζεται στα 60s.

Στο τελευταίο trailer του True Detective 3 πάμε μία σκοτεινή βόλτα στα Όζαρκς

Η σειρά του Nic Pizzolatto έναν περίπου μήνα πριν την πρεμιέρα της 3ης σεζόν, μας θυμίζει γιατί ήταν πολύ σπουδαία η πρώτη.