H δυνατότητα να βλέπεις ξανά τις αγαπημένες σου σκηνές έρχεται στο Netflix

Σε λίγο καιρό το repeat θα μπει στη ζωή του αμερικανικής πλατφόρμας.

O Marlon Brando να μιλά με χαρακτηριστική φωνή, η ατάκα "I'm going to make him an offer he can not refuse” να βγαίνει από το στόμα του και οι θεατές να ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν έναν τρόπο για να δουν ξανά μία από τις πιο εμβληματικές σκηνές του Νονού. Σίγουρα έχεις βρεθεί σε παρόμοια θέση την ώρα που παρακολουθείς κάποια αγαπημένη σειρά στο Netflix. Τι να κάνεις όμως, αφού το να παίζεις με το rewind είναι τουλάχιστον κουραστικό.

Ευτυχώς η αμερικανική πλατφόρμα διέκρινε την έλλειψη κι αποφάσισε να δώσει λύση: σε λίγο καιρό το repeat θα μπει στη ζωή μας. Με το "Watch that scene again” θα έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις ξανά και ξανά όποια σκηνή θες απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτήν την στιγμή το νέο feature βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο χωρίς να είναι σίγουρο το πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμο για το κοινό. Όταν όμως έρθει, θα είναι σίγουρα μία πολύ ευχάριστη προσθήκη για τα εκατομμύρια των συνδρομητών.

H δυνατότητα να βλέπεις ξανά τις αγαπημένες σου σκηνές έρχεται στο Netflix

Το Netflix βρίσκεται σε μόνιμη δημιουργική ανησυχία, αφού παρότι κατάφερε να κυριαρχήσει σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν δείχνει να εφησυχάζει. Αντίθετα πειραματίζεται συνεχώς. Εκτός από το κουμπί "repeat” λοιπόν, μεγάλο ενδιαφέρον προκαλούν κι οι κινήσεις του δικτύου προς την κατεύθυνση μίας περισσότερο διαδραστικής τηλεόρασης.

Το φημολογούμενο επεισόδιο του Black Mirror όπου το κοινό θα επιλέξει το τέλος της ιστορίας είναι ίσως ένα από τα πιο αναμενόμενα τηλεοπτικά στοιχήματα του 2018. Μάλιστα αν το πείραμα στεφθεί με αποτυχία, υπάρχουν πολλές φωνές ειδικών που πιστεύουν ότι το Netflix θα βάλει πλώρη για μία μόνιμη πιo interactive κατάσταση. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πάντως ένα είναι σίγουρο: η τηλεόραση δείχνει έτοιμη να κάνει τα επόμενα βήματα προς το μέλλον.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.