Στο νέο teaser του Game of Thrones οι Starks συναντούν τους νεκρούς

Μία όχι και τόσο ευχάριστη οικογενειακή συγκέντρωση.

Γράφει: Γιώργος Ρομπόλας 14 Ιανουαρίου 2019

Το HBO αποφάσισε να ρίξει τα πιο βαριά του χαρτιά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε: εκτός από την πρεμιέρα του True Detective, είχαμε κι ένα ολοκαίνουργιο teaser για τον όγδοο κύκλο του Game of Thrones. Αυτή τη φορά δεν ήταν απλά μία τρομερά σύντομη σκηνή αλλά σχεδόν δύο ολόκληρα λεπτά, ένα ιδανικό ορεκτικό πριν το κυρίως γεύμα της 14ης Απριλίου.

Στα 104 δευτερόλεπτα του teaser βλέπουμε τα παιδιά των Stark να περπατούν στις κατακόμβες του Winterfell. O Jon, η Sansa και η Arya έρχονται αντιμέτωποι με τις φωνές των νεκρών γονιών τους καθώς περνούν δίπλα από τα αγάλματα που ορίζουν τους τάφους τους. Το χειρότερο όμως έρχεται προς το τέλος: όταν κι οι τρεις πρωταγωνιστές θα βρεθούν μπροστά στα δικά τους αγάλματα κι ίσως μπροστά στους δικούς τους τάφους.

Φυσικά, το Game of Thrones που μας έχει συνηθίσει σε cliffhangers ρίχνει ένα απειλητικό πέπλο μυστηρίου με τη μορφή παγωμένης ομίχλης. Οι White Walkers πλησιάζουν και τίποτα καλό δε φαίνεται να μπορεί να βγει από όλη αυτήν την κατάσταση.

Περίπου μία εβδομάδα πριν, στις Χρυσές Σφαίρες, είχαμε γίνει μάρτυρες της πρώτης συνάντησης της Daenerys με τη Sansa, όπου τα βλέμματά τους έδειχναν να σκίζουν την οθόνη σαν σπαθιά. Τώρα μπορεί τα πράγματα να μην φαίνονται ευοίωνα για τους πρωταγωνιστές, όμως οι 55 νύχτες που χρειάστηκαν για να γυριστούν οι σκηνές μάχης ανάμεσα στον στρατό της Μητέρας των Δράκων και των White Walkers σίγουρα αφήνουν υποσχέσεις για ένα από τα πιο επικά επεισόδια που προβλήθηκαν ποτέ στην παγκόσμια τηλεόραση. 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μουσική

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώθηκε το cast και ο σκηνοθέτης για το prequel του Game of Thrones

Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που θα απασχολήσουν το Westeros.

Ο Martin Scorsese θα σκηνοθετήσει ντοκιμαντέρ για τον Bob Dylan

Το θρυλικό Rolling Thunder Revue Tour του '75 μέσα από τον φακό του θρυλικού σκηνοθέτη.