Στο νέο teaser του Game of Thrones οι Starks συναντούν τους νεκρούς

Μία όχι και τόσο ευχάριστη οικογενειακή συγκέντρωση.

Το HBO αποφάσισε να ρίξει τα πιο βαριά του χαρτιά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε: εκτός από την πρεμιέρα του True Detective, είχαμε κι ένα ολοκαίνουργιο teaser για τον όγδοο κύκλο του Game of Thrones. Αυτή τη φορά δεν ήταν απλά μία τρομερά σύντομη σκηνή αλλά σχεδόν δύο ολόκληρα λεπτά, ένα ιδανικό ορεκτικό πριν το κυρίως γεύμα της 14ης Απριλίου.

Στα 104 δευτερόλεπτα του teaser βλέπουμε τα παιδιά των Stark να περπατούν στις κατακόμβες του Winterfell. O Jon, η Sansa και η Arya έρχονται αντιμέτωποι με τις φωνές των νεκρών γονιών τους καθώς περνούν δίπλα από τα αγάλματα που ορίζουν τους τάφους τους. Το χειρότερο όμως έρχεται προς το τέλος: όταν κι οι τρεις πρωταγωνιστές θα βρεθούν μπροστά στα δικά τους αγάλματα κι ίσως μπροστά στους δικούς τους τάφους.

Φυσικά, το Game of Thrones που μας έχει συνηθίσει σε cliffhangers ρίχνει ένα απειλητικό πέπλο μυστηρίου με τη μορφή παγωμένης ομίχλης. Οι White Walkers πλησιάζουν και τίποτα καλό δε φαίνεται να μπορεί να βγει από όλη αυτήν την κατάσταση.

Περίπου μία εβδομάδα πριν, στις Χρυσές Σφαίρες, είχαμε γίνει μάρτυρες της πρώτης συνάντησης της Daenerys με τη Sansa, όπου τα βλέμματά τους έδειχναν να σκίζουν την οθόνη σαν σπαθιά. Τώρα μπορεί τα πράγματα να μην φαίνονται ευοίωνα για τους πρωταγωνιστές, όμως οι 55 νύχτες που χρειάστηκαν για να γυριστούν οι σκηνές μάχης ανάμεσα στον στρατό της Μητέρας των Δράκων και των White Walkers σίγουρα αφήνουν υποσχέσεις για ένα από τα πιο επικά επεισόδια που προβλήθηκαν ποτέ στην παγκόσμια τηλεόραση. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.