Ο γιος του James Gandolfini θα παίξει τον νεαρό Tony Soprano στο The Many Saints Of Newark

Καμιά φορά το DNA είναι το καλύτερο βιογραφικό.

Πώς να αντικαταστήσεις τον James Gandolfini σε έναν από τους πιο εμβληματικούς ρόλους της παγκόσμιας τηλεόρασης; Ποιος μπορεί να φορέσει το κοστούμι του Tony Soprano χωρίς να βουλιάξει μέσα σε αυτό; Δύσκολα και ρητορικά, ίσως, ερωτήματα. Οι παραγωγοί του prequel του SopranosThe Many Saints of Newark, έπρεπε να βρουν λύση σχετικά με το ποιος θα έπαιζε τον αρχιμαφιόζο σε νεαρή ηλικία.

Θα μπορούσε να ήταν κάποιο νέο αστέρι του αμερικανικού σινεμά -ποιος δε θα ήθελε αυτήν την τιμή; Ή ίσως κάποιος ηθοποιός που θα έμοιαζε εμφανισιακά με τον Gandolfini ή τουλάχιστον θα ταίριαζε με το κλίμα της σειράς που θα διαδραματίζεται στα 60s; Όχι και όχι είναι οι απαντήσεις γιατί τελικά η ομάδα του David Chase αποφάσισε ο εκλεκτός να μην είναι άλλος πέρα από τον Michael Gandolfini, τον γιο του Αμερικανού ηθοποιού που μας άφησε το 2013.

Ο γιος του James Gandolfini θα παίξει τον νεαρό Tony Soprano στο The Many Saints Of Newark

To DNA φυγείν αδύνατο σε κάποιες περιπτώσεις κι ο 19χρονος καλείται να αναλάβει ένα τεράστιο βάρος στους ώμους του. "Είναι μεγάλη τιμή να συνεχίσω την κληρονομιά του πατέρα μου καθώς θα μπω στο πετσί του Tony Soprano" δήλωσε στο Deadline o Gandolfini jr. "Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω με τον David Chase και την ταλαντούχα ομάδα πίσω από το prequel".

Τι έχει κάνει μέχρι στιγμής στην καριέρα του ο νεαρός; Έναν μικρό ρόλο στο Ocean's 8 και μία ερμηνεία που τράβηξε τα βλέμματα στο The Deuce. Οι πληροφορίες όμως λένε ότι δεν επιλέχθηκε προφανώς για την εμπειρία του αλλά επειδή στην οντισιόν κατάφερε να μιμηθεί καλύτερα από κάθε άλλον τις κινήσεις και την προφορά του Tony Soprano. Είπαμε δύσκολα μπορεί να νικήσει κανείς το DNA. Όσο για την εμφάνισή του; Είναι ίδιος ο πατέρας του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.