Όλα όσα γνωρίζουμε για την SE10 του The Walking Dead

H Maggie επιστρέφει δριμύτερη. Κανείς όμως δε φαίνεται περισσότερο σημαντικός από τη Michonne.

Το AMC μόλις επιβεβαίωσε ότι η 10η σεζόν του The Walking Dead θα προβληθεί μέσα στο 2019. Για μισό λεπτό όμως, αφού ακόμα δεν έχει καν τελειώσει η 9η σεζόν, τι ακριβώς συνέβη κι οι εξελίξεις τρέχουν με τέτοια ταχύτητα; Γνωρίζαμε ότι το νέο "αφεντικό" του show, Angela Kang, είχε ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον δέκατο κύκλο ήδη από τον Νοέμβριο του 2018. Εκείνο που δεν ξέραμε όμως είναι το πότε θα ήταν έτοιμος.

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα (9 Φεβρουαρίου) του δεύτερου μέρους της 9ης σεζόν το AMC επιβεβαίωσε ότι θα έχουμε έναν ολόκληρο νέο κύκλο πριν καν τελειώσει η χρονιά, με πιθανή ημερομηνία έναρξης κάπου ανάμεσα στον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2019.

Όμως το πιο σημαντικό είναι άλλο: τι να περιμένουμε στην 10η σεζόν του The Walking Dead. Ακολουθούν αναλυτικά όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Η Maggie επιστρέφει δριμύτερη

Όλα όσα γνωρίζουμε για την SE10 του The Walking Dead

Καταρχάς είναι σίγουρο ότι η Kang έχει μεγάλα σχέδια για τη Maggie Greene (Lauren Cohan). Είναι ζωντανή, δεν θα κάνει εμφάνιση στο δεύτερο μέρος της 9ης σεζόν, όμως ετοιμάζεται η μεγάλη επιστροφή της στον δέκατο κύκλο. Το τελευταίο πράγμα που γνωρίζαμε για εκείνην ήταν ότι μαζί με τον πατέρα της Hershel ήθελαν να φτιάξουν μία νέα ομάδα με την Georgie. Κάπου εκεί άρχισαν κι οι τρελές θεωρίες συνωμοσίας από τους fans: μήπως θα είναι η Maggie που θα θα έρθει σε επαφή με εκείνο που είναι γνωστό ως Commonwealth στο κόμικ; Η σειρά διαφέρει σε πολλά από τις χρωματιστές σελίδες που φέρουν την υπογραφή του Robert Kirkman, άρα τίποτα δεν είναι απίθανο. Όμως πριν προχωρήσουμε παρακάτω ας εξηγήσουμε τι ακριβώς είναι αυτό που (ίσως) θα ανακαλύψει η Maggie.

Το Commonwealth

Commonwealth Walking Dead

Μία κοινότητα 50 χιλιάδων ανθρώπων. Μία ένωση διαφόρων πόλεων με κυβερνήτη έναν χαρακτήρα που ακούει στο όνομα Pamela Milton. Ένα χαρακτηριστικό της είναι ότι διαθέτει έναν στρατό γεμάτο από μαχητές που φορούν πολύ cool κατάλευκες στολές κι έναν διοικητή με το όνομα Mercer. Η κοινότητα σχηματίστηκε πριν την "αποκάλυψη", είναι αυστηρά ταξική κι οι πολίτες της κατατάσσονται ανάλογα με τη δουλειά που έκαναν πριν ξεκινήσει όλος αυτός ο χαμός με τα ζόμπι. Όπως καταλαβαίνεις υπάρχουν πατρίκιοι και πληβείοι -και φαντάζεσαι ποιος έχει το πάνω χέρι. Στα συν ότι λατρεύουν τα αθλήματα, τη μουσική και το καλό φαγητό. Κλείνουμε την παρένθεση γράφοντας το όνομα Michonne και θα καταλάβεις παρακάτω το γιατί.

Η Michonne σε πρώτο πλάνο

Michonne Walking Dead

Μοιάζει να είναι ο πιο δυνατός κρίκος, ο πιο σημαντικός χαρακτήρας, το κεντρικό πρόσωπο γύρω από το οποίο στήνεται η πλοκή. Κυρίως όμως η Michonne (Danai Gurira) είναι η αγαπημένη της Kang, Μάλιστα, και συγγνώμη για το mini spoiler, αλλά στα κόμικς είναι εκείνη που κάνει την πρώτη επαφή με το Commonwealth. Γιατί, λοιπόν, τόσες συνωμοσίες σχετικά με τη Maggie και τον ρόλο που θα παίξει; Ίσως επειδή οι fans τρελαίνονται για αυτές. Δύσκολα όμως θα μπορέσει κάποιος άλλος χαρακτήρας να ρίξει τη Michonne από τον "θρόνο" πάνω στο οποίο κάθεται αυτήν την στιγμή τόσο στο σύμπαν της σειράς όσο και στο μυαλό των παραγωγών. Ο μόνος κίνδυνος για αυτήν; Αν η Gurira αποφασίζει να μη συνεχίσει με τον ρόλο, πράγμα όμως που φαίνεται απίθανο.

Ο Hershel κι ο Rick Grimes

Ο Hershel κι ο Rick Grimes

Δυστυχώς ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Hershel, ο Scott Wilson, έφυγε από τη ζωή το 2018. Έτσι ο χαρακτήρας του δεν έχει μεγάλο μέλλον στη σειρά αφού δεν έχουν μείνει παρά μόνο μερικές σκηνές που πρόλαβε να γυρίσει πριν αποχαιρετήσει τον μάταιο τούτο κόσμο. Από την άλλη πλευρά ο Rick Grimes (Andrew Lincoln), ένας από τους πιο βασικούς χαρακτήρες σε όλες αυτές τις σεζόν, μπορεί να μην πέθανε έκλεισε όμως τον κύκλο του στη σειρά. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συμμετέχει ξανά στο The Walking Dead. Αυτό όσον αφορά τη σειρά, αφού υπάρχουν έντονες φήμες που κάνουν λόγο για ταινίες και spin-offs που ετοιμάζει το AMC μόνο για χάρη του.

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.