Οι βιογραφίες των πρωταγωνιστών του Game of Thrones σε 3 λεπτά

Οι οπαδοί της επικής σειράς μόλις βρήκαν τον καλύτερο τρόπο για επανάληψη. Κι έχουν ξετρελαθεί.

Η έβδομη σεζόν του Game of Thrones μας άφησε με πολλές απορίες. Πώς θα αντιδράσουν οι Jon και Daenerys όταν καταλάβουν ότι διέπραξαν αιμομιξία; Πώς θα υποδεχθούν οι άρχοντες του βορά, οι οποίοι δεν έχουν σε καμία εκτίμηση τους Targaryen, την Μητέρα των Δράκων και τον ανιψιό της; Τι έχει να πει η Sansa για όλα αυτά; Γιατί ο Tyrion είναι τόσο σκεπτικός για τη σχέση του Snow και της Khaleesi; Τι θα κάνει η Cersei τώρα που είναι έγκυος; Κυρίως, όμως, ποιο είναι το σχέδιο των White Walkers και του Night King;

Οι ερωτήσεις είναι πολλές και θα πάρουν μία μία τις απαντήσεις τους από τις 14 Απριλίου και μετά όταν και θα κάνει πρεμιέρα ο όγδοος κύκλος της πιο επιτυχημένης σειράς όλων των εποχών. Οι πραγματικά φανατικοί θυμούνται ακριβώς τι έγινε σε κάθε δευτερόλεπτο του Game of Thrones. Οι υπόλοιποι όμως θα χρειαστεί να κάνουμε μία επανάληψη. Επειδή όμως κανείς δεν προλαβαίνει να δει 67 επεισόδια σε λιγότερο από δύο μήνες, υπάρχει μία άλλη πιο εύκολη λύση: μερικά τρίλεπτα βίντεο που κυκλοφορούν ελεύθερα στου YouTube.

Τι ακριβώς δείχνουν; Τις βιογραφίες των βασικών χαρακτήρων, τα έργα και τις ημέρες των ηρώων στον κόσμο του Westeros από την πρώτη μέχρι την έβδομη σεζόν, Εδώ και κάποιο καιρό μάλιστα οι συγκεκριμένες περιλήψεις έχουν γίνει, όχι άδικα, viral.

Ο Jon

Η Daenerys

O Tyrion

Ο Jaime 

Η Arya

Μάλιστα αν θες να δεις κι άλλα βίντεο με λιγότερο σημαντικούς (ή νεκρούς) ήρωες του Game of Thrones μπορείς να περάσεις μία βόλτα από τα The Garo Studios, το κανάλι του YouTube που έχει επιμεληθεί αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα αναδρομή στις πρώτες επτά σεζόν της σειράς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.