Πρώτο trailer για την 6η σεζόν του Chef's Table

Η επιτυχημένη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix επιστρέφει για να δώσει ξανά νέα διάσταση στην υψηλή κουζίνα με μοναδικά πιάτα.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 18 Φεβρουαρίου 2019

Από μόλις τέσσερα επεισόδια θα απαρτίζεται η 6η σεζόν της σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix, Chef's Table. Θεματική της θα είναι "Το ταξίδι στο σπίτι" (The journey home) και φιλοξενούμενοι σεφ οι Mashama Bailey του εστιατορίου The Grey στη Σαβάνα της Τζόρτζια, ο Sean Brock, πρώην σεφ των εστιατορίων Husk και McCrady’s στο Τσάρλεστον στη Νότια Καρολίνα, η Asma Khan του Darjeeling Express στο Λονδινο και ο χασάπης Dario Cecchini από το Πανζάνο της Ιταλίας.

Η Bailey ήταν η πρώτη Αφροαμερικανή γυναίκα σεφ που προτάθηκε για το βραβείο καλύτερης σεφ στα αμερικανικά James Beard Awards και η πρώτη έγχρωμη σεφ που προβάλλεται στη σειρά. Η κουζίνα της αποτελεί ένα συνδυασμό της αφρικανικής κουζίνας και των γεύσεων του αμερικανικού νότου. Η Khan είναι η πρώτη σεφ από τη Βρετανία που εμφανίζεται στο Chef’s Table και σερβίρει ινδικό φαγητό-φόρο τιμής στα παιδικά χρόνια της στην Καλκούτα.

Πρώτο trailer για την 6η σεζόν του Chef's Table
Asma Khan

Από την άλλη, ο Brock χρησιμοποιεί υλικά μόνο από τις νότιες περιοχές της Αμερικής, για παράδειγμα από τη Νότια Καρολίνα, ενώ ο Ceccini διαχειρίζεται με μαεστρία την κοπή του κρέατος.

Chef's Table
Sean Brock

Και οι τέσσερις συνδέουν το φαγητό με τα σημαντικά κοινωνικά ζητήματα της εποχής, όπως είναι ο σεξισμός και ο ρατσισμός.

Να σημειώσουμε εδώ ότι το Chef's Table έχει λάβει κατά καιρούς έντονη κριτική για το γεγονός ότι προβάλλει κατά κύριο λόγο λευκούς σεφ και δεν δίνει βήμα στις "φωνές" της διαφορετικότητας. Απ' ό,τι φαίνεται, με αυτή τη σεζόν ο δημιουργός της σειράς David Gelb αποπειράται να επανορθώσει.

Η 6η σεζόν του Chef's Table κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 22 Φεβρουαρίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.