Στην 4η σεζόν του Billions οι συμμαχίες αλλάζουν

Είδαμε τα πρώτα τέσσερα επεισόδια της δραματικής πολιτικής σειράς, που κάνει πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, στο COSMOTE CINEMA 4HD.

Όταν το Billions έκανε πρεμιέρα το 2016, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που το συνέκριναν με το "Μεγάλο Σορτάρισμα" του Adam McKay. Για την ακρίβεια, το χαρακτήριζαν την τηλεοπτική εκδοχή του, κυρίως λόγω θεματολογίας, καλογραμμένου σεναρίου και σπουδαίων ερμηνειών. Εν αντιθέσει, με την οσκαρική ταινία, η δραματική πολιτική σειρά του Showtime είναι πρώτον, σαφώς πιο "ευανάγνωστη" και λιγότερο δυσνόητη -το σενάριο συνυπογράφουν οι Brian Koppelman, David Levien, Andrew Ross Sorkin-, παρά το γεγονός ότι διεισδύει στο παρασκήνιο των οικονομικών κολοσσών και του χρηματιστηρίου και δεύτερον, το καστ της δεν είναι σε καμία περίπτωση χολιγουντιανό.

Πρωταγωνιστές της είναι δύο από τους πιο υποτιμημένους ηθοποιούς στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ο Paul Giamatti και ο Damian Lewis, που στις τρεις σεζόν της σειράς παραδίδουν ρεσιτάλ ερμηνειών σε ένα αβυσσαλέο και επικίνδυνο παιχνίδι ποντικού και γάτας.

Ο πρώτος υποδύεται τον εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, Chuck Rhoades και ο δεύτερος τον Robert "Bobby" Axelrod, έναν καιροσκόπο δισεκατομμυριούχο βασιλιά των αμερικανικών hedge funds και έναν από τους επιζώντες της εταιρείας του, Axe Capital της τρομοκρατικής επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου. Το μίσος τους είναι αμοιβαίο. Βρίσκονται εξάλλου σε αντίπαλα στρατόπεδα, με τον έναν να προσπαθεί να βγάλει νοκ άουτ τον άλλον. Η μεταξύ τους σχέση ωστόσο αναμένεται να αλλάξει και από ανταγωνιστές να γίνουν σύμμαχοι.

Στην 4η σεζόν θα τους δούμε να κάνουν ανακωχή, τουλάχιστον προσωρινά και να αποφασίζουν να αλληλοβοηθηθούν προκειμένου να τα βγάλουν πέρα με τους εχθρούς τους. Άτομα που θέτουν σε ρίσκο ό,τι έχουν κατακτήσει μέχρι σήμερα.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του νέου κύκλου είναι ξεκάθαρο ότι η συμμαχία τους ουδεμία σχέση έχει με το χρήμα, αλλά με την εκδίκηση. Ο Axe απειλείται από τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Grigor Andolov (John Malkovich), αλλά και την Taylor Mason (Asia Kate Dillon), την πρώην οικονομική αναλύτρια της Axe Capital που πλέον ηγείται ανταγωνιστικής εταιρείας, της Taylor Mason Capital και συνεργάζεται με τον Andolov. Στο τρίτο μάλιστα επεισόδιο, η Taylor δέχεται μία αναπάντεχη επίσκεψη από τον πατέρα της, Douglas Mason (ο Kevin Pollak αποτελεί νέα προσθήκη στο καστ). Το ενδιαφέρον του μόνο πατρικό δεν φαίνεται να είναι. Παράλληλα, ο Axe έχει καινούργια γυναίκα στη ζωή του, την οικονομολόγο Rebecca Cantu (η Nina Arianda είναι η δεύτερη προσθήκη στο καστ).

Από την άλλη, ο Chuck μετά την απομάκρυνσή του από τη θέση του εισαγγελέα της Νότιας Περιφέρειας της Νέας Υόρκης καλείται να αντιμετωπίσει όχι μόνο τον άνθρωπο που τον "εκθρόνισε" τον γενικό εισαγγελέα Waylon "Jock" Jeffcoat (Clancy Brown), αλλά και εκείνον που ανέλαβε τη θέση του, τον Bryan Connerty (Toby Leonard Moore).

Εν τω μεταξύ, η Wendy Rhoades (Maggie Siff), σύζυγος του Chuck και ψυχολόγος της Axe Capital προσπαθεί για ακόμη μία φορά να ισορροπήσει μεταξύ της εγωμανίας των δύο αντρών.

Στην 4η σεζόν του Billions οι συμμαχίες αλλάζουν

Ένας πάντως είναι σίγουρο: Στην 4η σεζόν οι συμμαχίες αλλάζουν και όσο τα παιχνίδια ισχύος συνεχίζονται, τόσο εμείς δεν θα χορταίνουμε να βλέπουμε τους Axe και Chuck στο ίδιο πλέον στρατόπεδο. Μέχρι πότε άραγε;

BILLIONS

O 4oς κύκλος του επιτυχημένου πολιτικού δράματος Billions έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή αποκλειστικά στην COSMOTE TV, την Δευτέρα 18/3, στις 21.00, 24 ώρες μετά την Αμερική (COSMOTE CINEMA 4HD).

Οι τρεις προηγούμενοι κύκλοι της σειράς είναι διαθέσιμοι on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Το κανάλι COSMOTE CINEMA 4HD, όπως και όλα τα κανάλια COSMOTE CINEMA, είναι διαθέσιμα μέσα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV GO από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής στην Ελλάδα αλλά και εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές COSMOTE TV Cinema pack, COSMOTE TV Full pack, αλλά και στους συνδρομητές του θεματικού πακέτου COSMOTE TV GO Cinema Pack.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.