8 backstage φωτογραφίες του Kit Harington από τα γυρίσματα του Game of Thrones

Το ανθρώπινο πρόσωπο των ηθοποιών πίσω από την επική σειρά.

Ο Kit Harington θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του αμερικανικού Esquire Μαΐου με τον ηθοποιό, όπως είναι φυσικό, να μιλά πολύ για το Game of Thrones. O Βρετανός που έγινε γνωστός ως Jon Snow σε ολόκληρο τον πλανήτη θα επιστρέψει για μία ακόμη φορά στο Τείχος, στο Winterfell και στο King's Landing με μοναδικό όπλο του τις αναμνήσεις από τα γυρίσματα της πιο επιτυχημένης σειράς όλων των εποχών. Ως bonus, λοιπόν, ο Kit Harington έχει για τους αναγνώστες οκτώ backstage φωτογραφίες συνοδευόμενες από δικές του δηλώσεις.

Μία για κάθε σεζόν Game of Thrones με άλλα λόγια, που δείχνουν το ανθρώπινο πρόσωπο των ηθοποιών πίσω από την επική ιστορία: από την πρώτη φορά που βρέθηκαν όλοι μαζί μέχρι εκείνη τη φορά που ο Harington αποφάσισε να φορέσει την περούκα της Khaleesi.

8 backstage φωτογραφίες του Kit Harington από τα γυρίσματα του Game of Thrones
"Με τον Alfie και τον Richard επισκεφτήκαμε ένα λούνα παρκ στο Μπέλφαστ όπου βγάλαμε αυτήν την φωτογραφία. Έχει πλάκα το πόσο πολύ δεν είχαμε ιδέα του τι πρόκειται να συμβεί με το show. Ήμασταν απλά τρεις νεαροί ηθοποιοί πολύ χαρούμενοι να παίζουμε σε μία σειρά χωρίς να έχουμε μεγάλες προσδοκίες για αυτήν".
Kristofer Hivju Game of Thrones
"Ο Kristofer Hivju έχει μία από τις πιο απίστευτες φάτσες που κυκλοφορούν. Εδώ τον βλέπουμε κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος για τη σκηνή στην παγωμένη λίμνη. Πιστεύω ότι μοιάζει σαν εξερευνητής της Αρκτικής. Είναι εκκεντρικός με έναν πολύ ωραίο τρόπο και μέσα από τα χρόνια γίναμε πολύ, πολύ καλοί φίλοι".
John Bradley Samwell Tarly Game of Thrones
"Θέλαμε να κάνουμε μία πλάκα στον John Bradley, πιο γνωστό ως Samwell Tarly, κι έτσι ζητήσαμε από τους ενδυματολόγους να του φτιάξουν μία καινούργια στολή όσο πιο γελοία γίνεται. Μπορείς να δεις το αποτέλεσμα. Είναι τέλειο".
Kit Harington Dainerys περούκα Game of Thrones
"Ήθελα απλά να σπάσω πλάκα. Έτσι μία μέρα που είχα βαρεθεί πραγματικά, κι ενώ υπήρχαν παντού πεταμένες περούκες της Daenerys, αποφάσισα να φορέσω μία από αυτές. Αν αυτή τη φωτογραφία λέει κάτι είναι το πόση ώρα περνάμε οι ηθοποιοί στο makeup".
Emilia Clarke Daenerys Game of Thrones φωτογραφίες
"Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στην Ισπανία και πιστεύω ότι η Emilia ήταν εκείνη την στιγμή, όπως λέει και το γνωστό ρητό, όλα τα λεφτά. Για μένα αυτή η φωτογραφία φωνάζει 50s, 60s και παλιό Χόλιγουντ".
Kit Harington Game of Thrones 3
"Τράβηξα αυτήν την selfie κατά τη διάρκεια του Battle of the Bastards (σ.σ: η μεγαλύτερη μάχη του έκτου κύκλου). Για να σου δώσω μία ιδέα, υπήρχαν έξι στάδια αίματος και λάσπης, κι εδώ με βλέπεις στο στάδιο τρία. Ήταν πραγματικά άβολα. Πέρα από όλα τα υπόλοιπα, επειδή το ειδικό makeup περιείχε ζάχαρη τραβούσε τις μύγες και τις σφίγγες της περιοχής".
Vladimir Furdik Game of Thrones Night King
"Αυτή η φωτογραφία του Vladimir Furdik, του ηθοποιού που υποδύεται τον Night King, είναι από την τελευταία σεζόν. Ήταν μία από εκείνες τις νύχτες που γυρίζαμε τις σκηνές των μαχών για ώρες κι έτσι αποκοιμήθηκε για ξεκουραστεί λίγο. Ήταν πολύ περίεργο να αράζεις στο greenroom -βασικά μία σκηνή ήταν- με τον Night King, ο οποίος έκανε αστειάκια στους υπόλοιπους White Walkers. Σε έβαζε σε σκέψεις για το ποια ακριβώς, τελικά, είναι η δουλειά σου".
Game of Thrones backstage φωτογραφίες
"Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς τραβήξαμε αυτήν την φωτογραφία στα γυρίσματα του 2018 στο Μπέλφαστ. Ξέρω όμως ότι είναι μία πραγματικά χαρούμενη φωτογραφία. Με θυμάμαι να προσπαθώ να πηδήξω για να βρεθώ στο κέντρο της λήψης. Νομίζω μπορείς να δεις το πόσο πολύ αγαπάμε ο ένας τον άλλον όλοι μας".

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης