Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο spin-off του The Walking Dead

Τα ζόμπι θα ζουν για πάντα (;).

Το πρώτο επεισόδιο του The Walking Dead προβλήθηκε στις 31 Οκτωβρίου του 2010. Σήμερα, η μεταποκαλυπτική σειρά του αμερικάνικου δικτύου AMC μετρά αισίως 9 σεζόν, με την 10η να βρίσκεται προ των πυλών, ένα spin-off, το Fear the Walking Dead, που στις 2 Ιουνίου έκανε πρεμιέρα η 4η σεζόν του και ένα δεύτερο spin-off, που ανακοινώθηκε προ μηνών και είναι στα σκαριά.

Τα γυρίσματα

Στόχος της παραγωγής είναι να ξεκινήσει να γυρίζει το δεύτερο spin-off μέσα στο φετινό καλοκαίρι στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ -η αρχική σειρά "The Walking Dead" γυρίζεται στην Ατλάντα και το "Fear the Walking Dead" στο Όστιν-, προκειμένου να προλάβει να κάνει πρεμιέρα το 2020, το έτος που η σειρά κλείνει μία δεκαετία ζωής.

Η πρεμιέρα

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο spin-off του The Walking Dead

Όπως προαναφέρθηκε γνωρίζουμε το έτος -μέσα στο 2020-, δεν έχουμε ωστόσο ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας. Ένα πιθανό σενάριο είναι το εξής: Δεδομένου ότι ο Οκτώβριος είναι ο μήνας πρεμιέρας των σεζόν της σειράς και ο Ιούνιος και ο Απρίλιος εκείνος των σεζόν του Fear the Walking Dead, το spin-off φημολογείται ότι θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο διάστημα μεταξύ Νοεμβρίου και Μαρτίου.

Η υπόθεση

THE WALKING DEAD

Η ιστορία του spin-off θα ξετυλιχθεί μέσα από δέκα επεισόδια και σύμφωνα με τον διευθυντή του AMC, Josh Sapan "θα επικεντρώνεται στην πρώτη γενιά των ανθρώπων που μεγαλώνουν μέσα στον κόσμο των ζόμπι και θα εστιάσει σε δύο γυναικείους κεντρικούς χαρακτήρες. Οι έννοιες του καλού και κακού θα μπλεχτούν μεταξύ τους και στο φινάλε, κανένας ήρωας δεν θα είναι πια ίδιος". Με τη σειρά του, ο David Madden, πρόεδρος προγράμματος των AMC Networks και AMC Studios έχει δηλώσει: "Οι "Νεκροί” θα συνεχίσουν να περπατούν σε νέες γωνιές του μεταποκαλυπτικού κόσμου, γωνιές που θα παρουσιάσουν ιστορίες και χαρακτήρες που δεν έχουμε ξαναδεί να δραματοποιούνται μέχρι στιγμής στο σύμπαν του The Walking Dead".

O Rick Grimes

THE WALKING DEAD

Ο Andrew Lincoln θα φορέσει ξανά το καπέλο του σερίφη και θα ενδυθεί τον ίσως πιο εμβληματικό ρόλο της καριέρας του, εκείνον που τον έκανε γνωστό τοις πάσι, τον Rick Grimes. Θυμίζουμε ότι πρωταγωνίστησε στο The Walking Dead από την 1η έως την 9η σεζόν -δεν θα συμμετέχει στην 10η- και στο πρώτο επεισόδιο της 4ης σεζόν του Fear the Walking Dead.

Το trailer

Σίγουρα, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουμε μέχρι την πρώτη οπτικοακουστική γεύση από το δεύτερο spin-off, που μάλλον θα δοθεί σε κάποια διοργάνωση της Comic-Con. Μέχρι τότε, πατάς play για να θυμηθείς το top5 των επεισοδίων της 9ης σεζόν, εν αναμονή της 10ης που αναμένεται μες στο φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.