Τι θα δούμε τον Ιούλιο στο Netflix

Οι πρωτότυπες σειρές, οι ταινίες και όλα τα νέα shows της αμερικάνικης πλατφόρμας.

To binge watching δεν σταματά στο Netflix ούτε καταμεσής του καλοκαιριού. Η αμερικάνικη πλατφόρμα streaming ανακοίνωσε όλα όσα θα δούμε τον Ιούλιο, από τις νέες πρωτότυπες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές του, καθώς και τις χολιγουντιανές ταινίες, που προστίθενται στις λίστες του. Ξεχωρίζει η πρεμιέρα του 3ου κύκλου του Stranger Things και του 3ου κύκλου του La casa de papel.


Κι επειδή Ιούνιο έχουμε ακόμα, ρίξε μία ματιά εδώ.


Οι νέες, πρωτότυπες σειρές/σεζόν

La casa de papel: Part 3

Τέρμα οι διακοπές! Μετά τα γεγονότα της προηγούμενης σεζόν, ο Ρίο, η Τόκιο, ο Βερολίνο και ο Καθηγητής επιστρέφουν, αυτήν τη φορά με ένα ακόμα πιο περίτεχνο σχέδιο.

Πρεμιέρα: 19/7

Stranger Things 3

Λυσσασμένοι αρουραίοι, σοβιετική κατασκοπία, η νέα Coca-Cola κι ένα ολοκαίνουργιο εμπορικό είναι μερικές μόνο από τις αλλαγές που φέρνει το καλοκαίρι του 1985 στο Χόκινς.

Πρεμιέρα: 4/7

Queer Eye: Season 4

Τι θα δούμε τον Ιούλιο στο Netflix

Οι υπέρλαμπροι Fab 5 επιστρέφουν με μια ακόμα σεζόν, γεμάτη συγκινητικές στιγμές, μοναδικές μεταμορφώσεις και πολύ κλάμα. Χαρτομάντιλο κανείς;

Πρεμιέρα: 19/7

Sugar Rush: Season 2

ΝΕΤΦΛΙΞ ΙΟΥΛΙΟΣ

Σου έπεσε το ζάχαρο; Ρίξε μια ματιά σ' αυτό το τηλεπαιχνίδι ζαχαροπλαστικής όπου οι διαγωνιζόμενοι, πέρα από τις δύσκολες δοκιμασίες, έχουν να παλέψουν και με τον χρόνο.

Πρεμιέρα: 26/7

Comedians in Cars Getting Coffee: New 2019: Freshly Brewed

Ο Τζέρι Σάινφελντ επιστρέφει στη θέση του οδηγού και πίνει καφεδάκι παρέα με τα μεγαλύτερα ονόματα της κωμωδίας. Όπως κι αν πίνεις τον καφέ σου, σίγουρα θα γελάσεις.

Πρεμιέρα: 19/7

Workin' Moms: Season 2

ΝΕΤΦΛΙΞ ΙΟΥΛΙΟΣ

Η Κέιτ, η Φράνκι, η Ανν και τώρα και ο Ίαν προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τα παιδιά, την ηλικία, την ισορροπία μεταξύ καριέρας και ζωής, και τα προβλήματα στις σχέσεις.

Πρεμιέρα: 25/7

Another Life

ΝΕΤΦΛΙΞ ΙΟΥΛΙΟΣ

Η αστροναύτης Νίκο Μπρέκενριτζ και το πλήρωμά της αντιμετωπίζουν αφάνταστους κινδύνους σε μια αποστολή υψηλού ρίσκου για την εξερεύνηση ενός εξωγήινου αντικειμένου.

Πρεμιέρα: 25/7

Οι νέες πρωτότυπες ταινίες

Secret Obsession

ΝΕΤΦΛΙΞ ΙΟΥΛΙΟΣ

Μετά από μια τρομερή επίθεση, μια γυναίκα συνέρχεται με μερική αμνησία. Καθώς παλεύει να ανακτήσει τη μνήμη της, αναρωτιέται αν μπορεί να εμπιστευτεί τους κοντινούς της.

Πρεμιέρα: 18/7

Οι σειρές και οι ταινίες που δεν είναι Netflix

INTO THE WILD

Πρεμιέρα: 1/7

STATE OF PLAY

Πρεμιέρα: 1/7

SCHINDLER'S LIST

Πρεμιέρα: 1/7

FATAL ATTRACTION

Πρεμιέρα: 1/7

SALT

Πρεμιέρα: 1/7

IN BRUGES

Πρεμιέρα: 1/7

BLADE RUNNER 2049

Πρεμιέρα: 1/7

MEN IN BLACK

Πρεμιέρα: 1/7

MONTY PYTHON'S THE MEANING OF LIFE

Πρεμιέρα: 1/7

IT'S COMPLICATED

Πρεμιέρα: 1/7

STEP UP

Πρεμιέρα: 1/7

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.