Και επίσημα ο Bryan Cranston στην ταινία του Breaking Bad

Το ανακοίνωσε στο Twitter ποστάροντας ένα γαϊδούρι. Ναι, ένα γαϊδούρι.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 27 Ιουνίου 2019

Από τη στιγμή που ο δημιουργός του Breaking Bad, Vince Gilligan, επιβεβαίωσε ότι δουλεύει πάνω σε ταινία που σχετίζεται με τη σειρά οι φήμες για το κατά πόσο το iconic duo των Jesse Pinkman και Walter White θα βρεθούν και πάλι μαζί, αυτήν τη φορά στη μεγάλη οθόνη, έχουν πάρει φωτιά. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για μία εκ των κορυφαίων τηλεοπτικών σειρών όλων των εποχών.

Σε περίπτωση που θέλεις να διαβάσεις την παρακάτω είδηση να σου πούμε ότι ακολουθούν spoilers. Major spoilers όπως λένε και στις Η.Π.Α.

Έχει ειπωθεί ξανά και ξανά στα μέσα ότι η ταινία θα ακολουθεί τα γεγονότα μετά το φινάλε της σειράς, κάτι δηλαδή που μειώνει τις πιθανότητες παρουσίας του Bryan Cranston σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Παρ' όλα αυτά, τα νέα είναι χαρμόσυνα και οι όποιες αμφιβολίες διαλύθηκαν όταν εκείνος και ο συμπρωταγωνιστής του Aaron Paul πόσταραν την ίδια στιγμή στο Twitter την ίδια εικόνα με το λεκτικό: "Soon" (σ.σ: σύντομα).

Υπάρχει κάποιος λόγος τώρα να βάλουμε το tweet στο κείμενο; Όχι, αφού  σου αναφέραμε ήδη περί τίνος πρόκειται. Εκείνο όπως που φανερώνει είναι ότι ο Walter White (κατά κόσμον Bryan Cranston) θα συμμετέχει στην ταινία με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Τοποθετήσαμε, όμως, το tweet γιατί όπως βλέπεις δε δείχνει να έχει καμία άμεση σχέση με το Breaking Bad. Αντίθετα παρουσιάζει έναν γάιδαρο. Ναι, έναν γάιδαρο.

Τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής; Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Οι θεωρίες, όμως, ότι ίσως συμμετέχουν σε μία νέα ταινία του Shrek κρίνονται ως τουλάχιστον υπερβολικές. Με κάποιον τρόπο πάντως που δεν έχουμε καταλάβει ακριβώς, οι δύο πρωταγωνιστές του Breaking Bad φαίνεται να επιστρέφουν δριμύτεροι και πιο μυστηριώδεις από ποτέ, αφού κατάφεραν να ρίξουν το ίντερνετ ποστάροντας απλά ένα γαϊδούρι.

Από: Esquire UK


φωτογραφίες © MGM/EON

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Tv