Και επίσημα ο Bryan Cranston στην ταινία του Breaking Bad

Το ανακοίνωσε στο Twitter ποστάροντας ένα γαϊδούρι. Ναι, ένα γαϊδούρι.

Από τη στιγμή που ο δημιουργός του Breaking Bad, Vince Gilligan, επιβεβαίωσε ότι δουλεύει πάνω σε ταινία που σχετίζεται με τη σειρά οι φήμες για το κατά πόσο το iconic duo των Jesse Pinkman και Walter White θα βρεθούν και πάλι μαζί, αυτήν τη φορά στη μεγάλη οθόνη, έχουν πάρει φωτιά. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για μία εκ των κορυφαίων τηλεοπτικών σειρών όλων των εποχών.

Σε περίπτωση που θέλεις να διαβάσεις την παρακάτω είδηση να σου πούμε ότι ακολουθούν spoilers. Major spoilers όπως λένε και στις Η.Π.Α.

Έχει ειπωθεί ξανά και ξανά στα μέσα ότι η ταινία θα ακολουθεί τα γεγονότα μετά το φινάλε της σειράς, κάτι δηλαδή που μειώνει τις πιθανότητες παρουσίας του Bryan Cranston σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Παρ' όλα αυτά, τα νέα είναι χαρμόσυνα και οι όποιες αμφιβολίες διαλύθηκαν όταν εκείνος και ο συμπρωταγωνιστής του Aaron Paul πόσταραν την ίδια στιγμή στο Twitter την ίδια εικόνα με το λεκτικό: "Soon" (σ.σ: σύντομα).

Υπάρχει κάποιος λόγος τώρα να βάλουμε το tweet στο κείμενο; Όχι, αφού  σου αναφέραμε ήδη περί τίνος πρόκειται. Εκείνο όπως που φανερώνει είναι ότι ο Walter White (κατά κόσμον Bryan Cranston) θα συμμετέχει στην ταινία με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Τοποθετήσαμε, όμως, το tweet γιατί όπως βλέπεις δε δείχνει να έχει καμία άμεση σχέση με το Breaking Bad. Αντίθετα παρουσιάζει έναν γάιδαρο. Ναι, έναν γάιδαρο.

Τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής; Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Οι θεωρίες, όμως, ότι ίσως συμμετέχουν σε μία νέα ταινία του Shrek κρίνονται ως τουλάχιστον υπερβολικές. Με κάποιον τρόπο πάντως που δεν έχουμε καταλάβει ακριβώς, οι δύο πρωταγωνιστές του Breaking Bad φαίνεται να επιστρέφουν δριμύτεροι και πιο μυστηριώδεις από ποτέ, αφού κατάφεραν να ρίξουν το ίντερνετ ποστάροντας απλά ένα γαϊδούρι.

Από: Esquire UK


φωτογραφίες © MGM/EON

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.