Η 5η σεζόν Peaky Blinders θα είναι γεμάτη με guest εμφανίσεις

Διάσημα cameo δίπλα στον Tommy Shelby και τα αδέρφια του.

Ο Packy Lee, γνωστός από τον ρόλο του ως Johnny Dogs (αρχηγός του καταυλισμού των Τσιγγάνων) στο Peaky Blinders, είναι ασυνήθιστα ομιλητικός τώρα τελευταία. Κανείς δεν ξέρει αν του ξεφεύγουν πληροφορίες ή αν αυτό είναι ένα καλοστημένο marketing trick, σε κάθε περίπτωση πάντως η πρόσφατη συνέντευξη στο BelfastLive δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες για τον πέμπτο κύκλο της πολύ επιτυχημένης βρετανική σειράς.

Καταρχάς, προετοίμασε τους θεατές πως θα υπάρξουν κάποιες τόσο κομβικές σκηνές στη νέα σεζόν που μοιραία οι οπαδοί θα χωριστούν στη μέση. Θα αναγκαστούν να διαλέξουν πλευρά. Εκτός, όμως, από αυτήν τη μίνι προφητεία προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις σχετικά με τα cameo διασήμων από τα πλατό της σειράς: "Ήμουν στο Μάντσεστερ για τα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου όταν με πλησίασε ο σκηνοθέτης και με ρώτησε αν γνώριζα τον Michael Conlan. Ήθελε να του δώσει τον ρόλο του μποξέρ".

Η 5η σεζόν Peaky Blinders θα είναι γεμάτη με guest εμφανίσεις
O Packy Lee στον ρόλο του Johnny Dogs.

Ποιος είναι τώρα ο Conlan; Γέννημα θρέμμα του Μπέλφαστ της Βορείου Ιρλανδίας, ο πρωταθλητής ελαφρών βαρών και χάλκινος ολυμπιονίκης με τα χρώματα της Ιρλανδίας το 2012 στο Λονδίνο δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προκαλέσει το κοινό - με πλέον χαρακτηριστική την είσοδό του στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης τον περασμένο Μάρτιο, η οποία συνοδεύτηκε με ένα τραγούδι που θεωρείται ότι αποθεώνει τη δράστη του IRA. "Ο Michael δέχθηκε την πρόταση αλλά δεν μπόρεσε να συμμετέχει στη σειρά λόγω των υποχρεώσεών του στο μποξ" συμπλήρωσε ο Lee.

Το σημείο όμως της συνέντευξης που σήμανε συναγερμό για τους fans ήταν όταν είπε χαρακτηριστικά: "Κάτι τέτοιο κάνει το show αυτήν την στιγμή, προσπαθεί να κλείσει μερικές guest εμφανίσεις πολύ διάσημων προσώπων". Ποιους ακριβώς εννοεί; Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά. Οι δηλώσεις όμως αυτές έριξαν κι άλλο λάδι στη φωτιά με τις φήμες που θέλουν το David Beckham να κάνει ένα πέρασμα από τον κόσμο των Blinders.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.