Πρώτο trailer για το See της Apple TV+ με τον Jason Momoa

H Apple TV+ μπαίνει πολύ δυνατά στο παιχνίδι του streaming.

Μία δυστοπία που θυμίζει Mad Max χωρίς την έρημο, ένα feeling που φέρνει στο μυαλό το Bird Box του Netflix κι ένα επίπεδο παραγωγής που μοιάζει κομμένο και ραμμένο από τα πλατό του Game of Thrones. H νέα σειρά του Apple TV+ με τον Jason Momoa είναι επική, sci-fi, πανάκριβη και δίνει άλλο ένα πολύ δυνατό χαρτί στη streaming υπηρεσία που ετοιμάζεται να κατακτήσει τον πλανήτη.

Στο πρώτο trailer του See, παρακολουθούμε το περίεργο μέλλον της ανθρωπότητας, όπου οι άνθρωποι έχουν χάσει το φως τους. Ντυμένοι με γούνες και τομάρια ζώων μοιάζουν να έχουν επιστρέψει σε άλλες πιο πρωτόγονες εποχές. Όλα, όμως, αλλάζουν όταν ο Baba Voss (Momoa) φέρνει στον κόσμο δύο δίδυμα που -σε αντίθεση με όλον τον υπόλοιπο κόσμο- έχουν το χάρισμα της όρασης. Ευχή ή κατάρα; Θα δείξει. Σίγουρα πάντως μία ολόκληρη περιπέτεια ξεκινά με αφορμή τη γέννησή τους.

O τηλεοπτικός Khal Drogo προσθέτει άλλον έναν ρόλο μεσαιωνικού action hero στην καριέρα του, η πολυβραβευμένη Alfre Woodard δίνει άλλη αίγλη στο cast, ο Steven Knight (δημιουργός των Peaky Blindersυπογράφει σεναριακά ένα επεισόδιο ενώ η Apple επένδυσε, ούτε λίγο ούτε πολύ, 150 εκ. δολάρια σε μία πολλά υποσχόμενη παραγωγή που όμως θα πρέπει να δείξει ότι πέρα από την εντυπωσιακή επιφάνεια διαθέτει και καλλιτεχνικό βάθος. Ή μπορεί και όχι, αφού το βασικό ζητούμενο είναι να κάνει υψηλή τηλεθέαση.

Η streaming πλατφόρμα της Apple έρχεται με φόρα την 1η Νοεμβρίου του 2019 και το See είναι ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά που θα ρίξει στο τραπέζι. Μάλιστα με την αγορά οποιασδήποτε συσκευής της εταιρείας δίνεται δώρο και μία συνδρομή, η οποία κανονικά θα κοστίζει 4,99 δολάρια το μήνα. Θα καταφέρει o τεχνολογικός κολοσσός από του Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας; Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά. Σίγουρα, πάντως, φαίνεται να κάνει ότι καλύτερο μπορεί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στο viral The Sympathizer βλέπουμε την ιστορία της πτώσης της Σαϊγκόν όπως δεν τη φανταζόμασταν

Στη σειρά που τρομάξαμε να γνωρίσουμε τον Robert Downey Jr., η ιστορία του μεταπολεμικού Βιετνάμ παρουσιάζεται από μια άλλη οπτική.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η σειρά που βλέπουν όλοι στο Netflix αυτήν τη στιγμή είναι γερμανική

Πέρα από το 3 Body Problem, το Netflix συνεχίζει το σερί με τις πολύ καλές σειρές επιστημονικής φαντασίας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Oι πλουσιότεροι ηθοποιοί του Χόλιγουντ δεν είναι αυτοί που νομίζεις

Ο Tom Cruise μπορεί να έχει κερδίσει πολλά από την υποκριτική του καριέρα αλλά...

Γραφει Γιαννης Σπανος

Fallout, το παιχνίδι που έγινε σειρά και παραλίγο να ήταν ταινία

Στα τέλη της δεκαετίας του '90 ήταν υπό ανάπτυξη η ομώνυμη ταινία.

Γραφει Παυλος Κρουστης