Τι θα δούμε τον Οκτώβριο στο Netflix

Οι πρωτότυπες σειρές, οι ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και όλα τα νέα shows της αμερικάνικης πλατφόρμας.

Esquire Team
Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 18 Σεπτεμβρίου 2019

Το Netflix ανακοίνωσε όλα όσα θα δούμε τον Οκτώβριο, από τις νέες πρωτότυπες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές του, τα ντοκιμαντέρ, καθώς και τις χολιγουντιανές, γεμάτες νοσταλγία ταινίες, που προστίθενται στις λίστες του. Ξεχωρίζουν οι πρεμιέρες δύο πολυαναμενόμενων ταινιών: του The Laundromat με τους Meryl Streep, Gary Oldman, Antonio Banderas που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας και το κινηματογραφικό spinoff του Breaking BadEl Camino: A Breaking Bad Movie.


Κι επειδή έχουμε ακόμα Σεπτέμβριο, ρίξε μία ματιά εδώ.


Οι νέες, πρωτότυπες σειρές/σεζόν

Living with Yourself

Ο Τζορτζ Έλιοτ βρίσκεται σε γενικό αδιέξοδο. Μια μυστηριώδης θεραπεία θα τον φέρει αντιμέτωπο με μια καλύτερη έκδοση του εαυτού του, με κάποιες συνέπειες φυσικά.

Πρεμιέρα: 18/10

Raising Dion

Τι θα δούμε τον Οκτώβριο στο Netflix

Μετά τον θάνατο του άντρα της, η Νικόλ μεγαλώνει μόνη τον γιο της. Όταν ανακαλύπτει ότι εκείνος έχει ιδιαίτερες δυνάμεις, πρέπει να κάνει τα πάντα για να τον προφυλάξει.

Πρεμιέρα: 4/10

Rhythm + Flow

Τι γίνεται όταν ένας ράπερ ενώνει δυνάμεις με έναν τραγουδιστή; Προκύπτει ένα απίθανο διαγωνιστικό σόου που θα βγάλει τα επόμενα αστέρια της μουσικής.

Πρεμιέρα: 9/10

Prank Encounters

ΝΕΤΦΛΙΞ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Κρυφές κάμερες, επαγγελματίες ηθοποιοί και ανυποψίαστα θύματα. Ο Γκέιτεν Ματαράτσο είναι ο οικοδεσπότης μια νέας εκπομπής που υπόσχεται μεγάλες τρομάρες και αποκαλύψεις.

Πρεμιέρα: 25/10

Haunted: Season 2

ΝΕΤΦΛΙΞ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Ιστορίες που σε στοιχειώνουν για πάντα. Ζωντανή αναπαράσταση τρομακτικών εμπειριών. Απλοί άνθρωποι διηγούνται στους δικούς τους ανατριχιαστικές στιγμές.

Πρεμιέρα: 11/10

Insatiable: Season 2

ΝΕΤΦΛΙΞ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Παράλληλα με τους νέους διαγωνισμούς καλλιστείων, η Πάτι κι ο Μπομπ παλεύουν με τις δικές τους ενοχές και τα προσωπικά ζητήματα, καθώς τα θύματα τούς καταδιώκουν.

Πρεμιέρα: 11/10

Baby: Season 2

Δύο πλουσιοκόριτσα από τη Ρώμη, έχοντας βαρεθεί τους γονείς και το σχολείο, ταξιδεύουν στη σκοτεινή ζωή της νύχτας και ζουν διπλή ζωή, αναζητώντας την περιπέτεια.

Πρεμιέρα: 18/10

La casa de las flores: Season 2

ΝΕΤΦΛΙΞ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Παράλληλα με τον θρήνο της, η οικογένεια Ντε Λα Μόρα προσπαθεί να ανακτήσει την πουλημένη επιχείρηση, σχεδιάζει να εκδικηθεί και μπλέκει σε ερωτικές περιπέτειες.

Πρεμιέρα: 18/10

Pose: Season 2

Νέα Υόρκη, δεκαετία του '80. Μια γυναίκα ιδρύει τον δικό της οίκο και λειτουργεί ως μητρική φιγούρα για τους ανθρώπους γύρω της. Μια δραματική σειρά με πολύ χορό.

Πρεμιέρα: 30/10

The Kominsky Method: Season 2

Ο δάσκαλος υποκριτικής Σάντι και ο κολλητός και ατζέντης του, Νόρμαν, επιστρέφουν για τη δεύτερη σεζόν της βραβευμένης κωμικής σειράς που υπόσχεται ξανά πολύ γέλιο.

Πρεμιέρα: 25/10

Big Mouth: Season 3

Σαχλές κάρτες, ανόητα κλισέ και πολύ άγχος. Για τον Άντριου, τον Νικ, την Τζέσι και την υπόλοιπη παρέα, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια πραγματική κόλαση.

Πρεμιέρα: 4/10

Οι νέες, πρωτότυπες εβδομαδιαίες σειρές

Riverdale: Season 4

Ο Άρτι κι η παρέα του επιστρέφουν για 4η σεζόν, πανέτοιμοι να προστατεύσουν τη μικρή πόλη τους και να αποκαταστήσουν την τάξη στις σκοτεινές συμμορίες του Ρίβερντεϊλ.

Πρεμιέρα: 10/10

Οι νέες πρωτότυπες ταινίες

The Laundromat

Η βραβευμένη Μέριλ Στριπ πρωταγωνιστεί σε μια ταινία που διερευνά τις απάτες με τις ασφαλιστικές. Στο πλευρό της οι Γκάρι Όλντμαν και Αντόνιο Μπαντέρας.

Πρεμιέρα: 18/10

Wounds

ΝΕΤΦΛΙΞ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Η ζωή ενός μπάρμαν εξελίσσεται σε έναν φρικιαστικό εφιάλτη, όταν βρίσκει ένα κινητό τηλέφωνο που ξέμεινε στο μπαρ που δουλεύει μετά από έναν καβγά.

Πρεμιέρα: Θα ανακοινωθεί σύντομα

Rattlesnake

ΝΕΤΦΛΙΞ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Όταν ένας κροταλίας δαγκώνει την κόρη της, μια γυναίκα είναι αναγκασμένη να κάνει συμφωνία με τον διάβολο για να προστατεύσει τη ζωή της κόρης της.

Πρεμιέρα: 25/10

El Camino: A Breaking Bad Movie

Το πολυαναμενόμενο spinoff του "Breaking Bad", με κεντρικό ήρωα τον Τζέσι που κατάφερε στο παρά πέντε να βγει αλώβητος από τα χέρια των ναρκοβαρόνων του Νέου Μεξικού.

Πρεμιέρα: 11/10

In the Tall Grass

Αδέλφια μπαίνουν σε έναν αχανή αγρό από χορτάρι για να βοηθήσουν ένα χαμένο αγόρι και καταλαβαίνουν ότι ίσως να μην ξαναβγούν. Από βιβλίο των Στίβεν Κινγκ και Τζο Χιλ.

Πρεμιέρα: 4/10

Eli

ΝΕΤΦΛΙΞ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Μια άγνωστη ασθένεια ταλαιπωρεί ένα αγόρι και το οδηγεί σε μια τρομακτική κλινική που ακολουθεί πειραματικές μεθόδους και είναι η μόνη ελπίδα του για θεραπεία.

Πρεμιέρα: 18/10

Dolemite Is My Name

Ο Έντι Μέρφι υποδύεται τον αληθινό θρύλο Ρούντι Ρέι Μουρ, ο οποίος βρήκε τον τρόπο να αναδυθεί από το μηδέν, όταν το Χόλιγουντ του έκλεισε την πόρτα.

Πρεμιέρα: 25/10

Fracture

ΝΕΤΦΛΙΞ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Μετά την εξαφάνιση της γυναίκας του και της τραυματισμένης κόρης του από την εντατική, ένας άντρας ψάχνει πανικόβλητος και πείθεται ότι το νοσοκομείο κάτι κρύβει.

Πρεμιέρα: 11/10

Τα νέα πρωτότυπα ντοκιμαντέρ

Living Undocumented

Οκτώ οικογένειες χωρίς χαρτιά μιλούν ανοικτά για τη ζωή στο περιθώριο και την απειλή της απέλασης από την Αμερική, αλλά και της βίας στην πατρίδα τους.

Πρεμιέρα: 2/10

Ghosts of Sugar Land

ΝΕΤΦΛΙΞ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Με την προσχώρηση του Μαρκ στο ISIS, οι άφωνοι Αμερικανοί μουσουλμάνοι φίλοι του από το Τέξας αναρωτιούνται ποια θα είναι η μοίρα του και γιατί επέλεξε τον εξτρεμισμό.

Πρεμιέρα: 16/10

Breakfast, Lunch & Dinner

ΝΕΤΦΛΙΞ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Ο διάσημος σεφ Ντέιβιντ Τσανγκ ξαναχτυπά με μια σειρά μαγειρικής που περιλαμβάνει όλα τα γεύματα της ημέρας αλλά και πολλούς διάσημους καλεσμένους.

Πρεμιέρα: 23/10

Little Miss Sumo

Στα 21 της αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το γυναικείο σούμο. Παρ' όλα αυτά, δεν σταμάτησε ποτέ να προσπαθεί να αλλάξει για πάντα το εθνικό σπορ της Ιαπωνίας.

Πρεμιέρα: 28/10

Back to basics με τις ταινίες και τις σειρές που δεν είναι Netflix

MAD MAX: O ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

Πρεμιέρα: 1/10

ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ

Πρεμιέρα: 1/10

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

Πρεμιέρα: 1/10

Ο ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ

Πρεμιέρα: 11/10

PEAKY BLINDERS - Σεζόν 5

Πρεμιέρα: 4/10

THE WALKING DEAD - Σεζόν 9

Πρεμιέρα: 9/10

12 ΠΙΘΗΚΟΙ

Πρεμιέρα: 11/10

SPACE JAM

Πρεμιέρα: 1/10

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ 3

Πρεμιέρα: 11/10

LOVE ACTUALLY

Πρεμιέρα: 11/10

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

Πρεμιέρα: 1/10

ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ

Πρεμιέρα: 1/10

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.