Τα Φιλαράκια επανενώνονται

Oι φήμες λένε ότι το reunion αφορά σε ένα special επεισόδιο.

Γράφει: Esquire Editors 14 Νοεμβρίου 2019

Το πρώτο Instagram post της Jennifer Aniston στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσουν οι φήμες περί επανένωσης των Friends. Έκτοτε, η πίεση για ένα reunion έγινε ακόμα μεγαλύτερη. Και τώρα, όπως όλα δείχνουν, τα Φιλαράκια επιστρέφουν ξανά 25 χρόνια μετά από την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση.  Οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer θα βρεθούν και πάλι μαζί, ακολουθώντας τις οδηγίες των δημιουργών της σειράς, David Crane και Marta Kauffman. Το reunion δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι συμφωνίες με το cast και τους δημιουργούς, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Ο κόσμος μάς ρωτάει συνεχώς: "Θα κάνουμε ένα remake; Αυτή ήταν μια ιστορία για μια παρέα ανθρώπων που είναι φίλοι στα '30s τους και που ανακαλύπτουν τους εαυτούς τους. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να το ξανακάνουμε.

H συνέχεια στο Harpersbazaar.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.