Οι δημιουργοί του Wire επιστρέφουν με το The Plot Against America

Πρώτο trailer για την πολλά υποσχόμενη σειρά.

Ναζιστικά σύμβολα, αντισημιτικά αισθήματα, βίαια ξεσπάσματα ενάντια στην κοινότητα των Εβραίων. Τι δουλειά έχουν όλα αυτά στις Η.Π.Α των 40s; Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο έδαφος της νικήτριας δύναμης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, εκείνης που σε συνεργασία με τη Σοβιετική Ένωση έσβησε τον άμεσο κίνδυνο να επικρατήσει ο Ναζισμός στον πλανήτη; Το The Plot Against America είναι η νέα σειρά του HBO από τους παραγωγούς του The Wire και, ναι, είναι ένα κομμάτι εναλλακτικής ιστορίας.

Οι David Simon και Ed Burns, οι άνθρωποι πίσω από το ίσως καλύτερο tv show όλων των εποχών μαζί με τους Sopranos, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, αυτή τη φορά για να μεταφέρουν στη μικρή οθόνη το μυθιστόρημα του Phillip Roth Η συνωμοσία ενάντια στην Αμερική (εκδ. Πόλις). Το κείμενο εξετάζει ένα πολύ απλό αλλά σημαντικό plot twist στην πραγματική ιστορία: Και αν, τελικά,  ο Charles Lindbergh είχε κερδίσει τις εκλογές του 1940 ενάντια στον Φραγκλίνο Ρούσβελτ ;

Ο Lindbergh ήταν ένας από τους πλέουν διάσημους Αμερικανούς. Επιτυχημένος αεροπόρος που διέσχισε πρώτος τον Ατλαντικό, τραγικός πατέρας που έχασε το παιδί του σε μία υπόθεση απαγωγής που είχε ταράξει τη χώρα και, γενικά, ένα εξαιρετικά δημοφιλές πρόσωπο σε μεγάλο μέρος του αμερικανικού κοινού. Ήταν όμως δηλωμένος αντισημίτης, φανερά ενάντιος στην εμπλοκή των Η.Π.Α. στο] Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και οι κακές γλώσσες τον θέλουν να τρέφει φιλικά αισθήματα προς τον Ναζισμό. Το τι ακριβώς θα συνέβαινε αν, τελικά, βρισκόταν στον προεδρικό θώκο είναι το ζητούμενο τόσο του βιβλίου όσο και της τηλεοπτικής μεταφοράς.

Στη νέα σειρά εννιά επεισοδίων του HBO, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαρτίου, τα "εάν" της ιστορίας παίρνουν σάρκα και οστά και εμείς γινόμαστε μάρτυρες των όσων συμβαίνουν ενάντια στη μία εβραϊκή οικογένεια καθώς ο αντισημιτισμός καλπάζει στις Η.Π.Α. Όσο για τους πρωταγωνιστές; Ο John Turturro στον ρόλο του ραβίνου μαζί με τη Winona Ryder και την Zoe Kazan αποτελούν ένα πραγματικά δυνατό cast.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.