"Φιλαράκια": Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το reunion

Η είδηση έριξε το ίντερνετ, οι αμοιβές των πρωταγωνιστών προκαλούν ίλιγγο.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η pop κουλτούρα χόρεψε ξανά στους ρυθμούς του "I'll be there for you" από τα "Φιλαράκια". Η φωτογραφία που συνόδευσε την είδηση για την επανένωσή τους, όπου οι πρωταγωνιστές με στυλ βγαλμένο από τα 50s καβαλούν ένα κάμπριο αυτοκίνητο, έκανε τον γύρο του παγκόσμιο ίντερνετ και παραλίγο να γκρεμίσει το Instagram. Βοήθησε προς αυτήν την κατεύθυνση και το έξυπνο marketing: Όλοι οι ηθοποιοί την πόσταραν ταυτόχρονα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Τι ακριβώς όμως έχει συμβεί και γιατί τέτοιος ενθουσιασμός; Τα "Φιλαράκια" ολοκλήρωσαν την τηλεοπτική τους παρουσία πριν από 16 χρόνια και ύστερα από 10 ολόκληρες σεζόν, η αλήθεια όμως είναι ότι είναι σαν να μην έφυγαν ποτέ από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HBO Max (@hbomax) on

Οι επαναλήψεις είναι αμέτρητες, οι πρωταγωνιστές όσο και αν προσπάθησαν δεν κατάφεραν ποτέ να ξεπεράσουν τον ρόλο που τους έκανε διάσημους, κανένα sitcom δεν επανέλαβε την εξωφρενική τους επιτυχία. Αργά ή γρήγορα, λοιπόν, θα συνέβαινε: Ετοιμάζεται έν reunion για τα "Φιλαράκια" και αυτά είναι όσα γνωρίζουμε για αυτό.

Το δίκτυο

H Warner Media βασιζόμενη στο ποιοτικό υλικό του HBO είναι έτοιμη να λανσάρει τη δικιά της πλατφόρμα που θα λειτουργεί με τρόπο πολύ παρόμοιο με το Netflix. To ΗΒΟ Max θα βγει στον αέρα τον Μάιο του 2020 και τι καλύτερο από ένα reunion από τα  "Φιλαράκια" μαζί με τα άλλα 236 επεισόδια του sitcom που θα είναι διαθέσιμα για τους συνδρομητές.

Το cast

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry και Matt LeBlan ενώνουν τις δυνάμεις τους ξανά σε ένα επεισόδιο που είναι σίγουρα ότι θα σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης. Θα είναι όλοι τους εκεί, δε θα υπάρχει καμία απολύτως απώλεια.

Το setting και το σενάριο

"Φιλαράκια": Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το reunion

Έχει γίνει ήδη γνωστό πως το επεισόδιο θα γυριστεί στους ίδιους ακριβώς χώρους που γυρίστηκαν και οι 10 κύκλοι από τα "Φιλαράκια" (τα δύο διαμερίσματα και το θρυλικό cafe του Central Perk). Εκείνο που δε γνωρίζουμε ακόμη είναι το story, καθώς το reunion έχει χαρακτηριστεί από τους ίδιους τους παραγωγούς ως ένα "untitled unscripted special" (σ.σ: ένα σπέσιαλ επεισόδιο χωρίς τίτλο και χωρίς σενάριο).

Οι αμοιβές

Τα "Φιλαράκια" γνώρισαν στα χρόνια τους τεράστια επιτυχία και η τεράστια επιτυχία με τη σειρά της έφερε τεράστιες αμοιβές. Έτσι, το εξωπραγματικό ποσό των τουλάχιστον 2,5 εκ. δολαρίων ανά πρωταγωνιστή, όπως μεταδίδει το Varierty, μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, όλα όμως δείχνουν πως θα είναι πέρα για πέρα αληθινό.


Φωτογραφίες © Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.