Τι θα δούμε τον Μάρτιο στο Netflix

Οι πρωτότυπες σειρές, οι ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και όλα τα νέα shows της αμερικάνικης πλατφόρμας.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 27 Φεβρουαρίου 2020

Το Netflix ανακοίνωσε όλα όσα θα δούμε στην πλατφόρμα του μες στον Μάρτιο, από τις καινούργιες πρωτότυπες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές και τα ντοκιμαντέρ του, μέχρι τις χολιγουντιανές ταινίες και τις σεζόν σειρών, που προστίθενται στις λίστες του. Ξεχωρίζει η πρεμιέρα της 3ης σεζόν της σειράς Ozark.


Κι επειδή έχουμε ακόμα Φεβρουάριο, ρίξε μία ματιά εδώ.


Οι νέες, πρωτότυπες σειρές/σεζόν

Elite: Season 3

Ένας ακόμη φόνος μαθητή γίνεται αφορμή για νέα έρευνα. Η παρέα ανυπομονεί για το μέλλον, αλλά το παρελθόν τη στοιχειώνει.

Πρεμιέρα: 13/03

Paradise PD: Part 2

Καθώς ο διαβολικός Βαρόνος σφίγγει τον κλοιό στον Παράδεισο, η ομάδα έρχεται αντιμέτωπη με έντονες διαμάχες, βρώμικες συνωμοσίες, περίεργα φετίχ και μια πυρηνική απειλή.

Πρεμιέρα: 06/03

On My Block: Season 3

Η σεζόν 3 της κωμικής σειράς ακολουθεί μια ετερόκλητη παρέα φίλων στην εφηβεία, ενώ αντιμετωπίζουν προκλήσεις μεγαλώνοντας στο σκληρό γκέτο του Λος Άντζελες.

Πρεμιέρα: 11/03

100 Humans

Τι θα δούμε τον Μάρτιο στο Netflix

Εκατό εθελοντές συμμετέχουν σε πειράματα με σκοπό να απαντηθούν ερωτήματα για την ηλικία, το φύλο, την ευτυχία και άλλες πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης.

Πρεμιέρα: 13/03

Feel Good

Η Μέι Μάρτιν πρωταγωνιστεί ως ο εαυτός της: μια Καναδή κωμικός που ζει στο Λονδίνο, ενώ προσπαθεί να διαχειριστεί μια νέα σχέση και να μείνει μακριά από εθισμούς.

Πρεμιέρα: 19/03

The Letter for the King

Μια συγκλονιστική σειρά φαντασίας με ήρωα ένα μικρό αγόρι που αναλαμβάνει να παραδώσει ένα μυστικό μήνυμα από το οποίο εξαρτάται η μοίρα του βασιλείου.

Πρεμιέρα: 20/03

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker: Limited Series

Αυτή η σειρά μίας σεζόν καταγράφει την απίστευτη αληθινή ιστορία της Μαντάμ Σι Τζέι Γουόκερ, της πρώτης αυτοδημιούργητης Αφροαμερικανίδας εκατομμυριούχου.

Πρεμιέρα: 20/03

Ozark: Season 3

Η βραβευμένη με Emmy σειρά για μια οικογένεια των προαστίων που ξεπλένει χρήμα στα Όζαρκ του Μιζούρι επιστρέφει για τη σεζόν 3.

Πρεμιέρα: 27/03

Οι νέες πρωτότυπες ταινίες

Spenser Confidential

Ο Σπένσερ (Μαρκ Γουόλμπεργκ) έχει μόλις αποφυλακιστεί και ερευνά έναν περίεργο φόνο όταν ξαναμπλέκει με τον υπόκοσμο της Βοστώνης. Βασισμένο στα δημοφιλή βιβλία. 

Πρεμιέρα: 06/03

Sitara: Let Girls Dream

Μια νεαρή Πακιστανή λαχταρά να γίνει πιλότος, αγνοώντας ότι είναι λογοδοσμένη σε έναν πολύ μεγαλύτερο άντρα. Σε σκηνοθεσία της βραβευμένης με Όσκαρ Σαρμίν Ομπέιντ-Τσινόι.

Πρεμιέρα: 08/03

Lost Girls

Μια μάνα που ψάχνει την αγνοούμενη κόρη της ξεσκεπάζει μια σειρά από ανεξιχνίαστους φόνους. Δράμα που βασίζεται σε αληθινή ιστορία με τους Έιμι Ράιαν και Γκάμπριελ Μπερν.

Πρεμιέρα: 13/03

Uncorked

ΝΕΤΦΛΙΞ ΜΑΡΤΙΟΣ

Ένας νεαρός αντιμετωπίζει την αποδοκιμασία του πατέρα του, όταν κυνηγά το όνειρό του να γίνει Μάστερ Σομελιέ αντί να δουλέψει στην οικογενειακή ψησταριά.

Πρεμιέρα: 27/03

Το νέο πρωτότυπο ντοκιμαντέρ

Ugly Delicious: Season 2

Ο Ντέιβ πηγαίνει στο Μουμπάι, το Σίδνεϊ, την Κωνσταντινούπολη και πιο πέρα, αναζητώντας εκπληκτικά φαγητά και ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερή του περιπέτεια: την πατρότητα.

Πρεμιέρα: 06/03

Dirty Money: Season 2

ΝΕΤΦΛΙΞ ΜΑΡΤΙΟΣ

Αυτοκρατορίες επιχειρήσεων που οικοδομήθηκαν πάνω στο ψέμα. Σκάνδαλα που συγκλόνισαν τον κόσμο. Έρχεται η σεζόν 2 με νέες ιστορίες απληστίας, θράσους και διαφθοράς.

Πρεμιέρα: 11/03

Tiger King: Limited Series

ΝΕΤΦΛΙΞ ΜΑΡΤΙΟΣ

Αυτή η σειρά μίας σεζόν παρουσιάζει τον σκοτεινό κόσμο της εκτροφής τίγρεων, εκθέτοντας τις ακραίες συγκρούσεις μεταξύ των αντιμαχόμενων παρατάξεων εκτροφέων.

Πρεμιέρα: 20/03

Crip Camp: A Disability Revolution

Στον απόηχο του Γούντστοκ, γεννήθηκε μια επανάσταση σε μια θερινή κατασκήνωση για εφήβους με αναπηρίες, η οποία άλλαξε τη ζωή τους και έθεσε τα θεμέλια ενός κινήματος.

Πρεμιέρα: 25/03

Μην χάσεις επίσης

MONEYBALL

Πρεμιέρα: 01/03

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

Πρεμιέρα: 01/03

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΟΝΟΝΟΚΕ

Πρεμιέρα: 01/03

HUGO

Πρεμιέρα: 01/03

WILD THINGS

Πρεμιέρα: 01/03

BLADE RUNNER 2049

Πρεμιέρα: 01/03

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.