3 δημοφιλείς σειρές επιστρέφουν με νέες σεζόν

Παλιοί γνώριμοι, καινούργιοι κύκλοι μες στον Μάρτιο. Η καραντίνα έγινε μόλις λίγο λιγότερο βαρετή.

Μέχρι πριν μία εβδομάδα, η καθημερινή ερώτηση μες στο σπίτι ήταν "Τι θα φάμε σήμερα";. Τώρα, με όλους να έχουμε κλειστεί στα σπίτια μας -μένουμε μέσα, μένουμε ασφαλείς- εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, η ερώτηση της ημέρας είναι: "Τι θα δούμε σήμερα;". Βρίσκει -εν μέρει- την απάντηση της στις παρακάτω προτάσεις δημοφιλών σειρών που επιστρέφουν στην οθόνη με τις νέες σεζόν τους. 

Westworld - 3η σεζόν

Η δυστοπία που έχτισαν οι Jonathan Nolan (Person of Interest, The Dark Knight, Interstellar) και Lisa Joy Nolan (Burn Notice) συνεχίζεται με τον 3ο κύκλο της ιστορίας, που προβάλλεται ήδη εδώ και λίγες ημέρες από την πλατφόρμα του HBO - 19 Μαρτίου έρχεται το πρώτο επεισόδιο στην Nova. Στο πρωταγωνιστικό καστ έχουν προστεθεί μεταξύ άλλων τα ονόματα των Aaron Paul (Breaking Bad) και Vincent Cassel. 

Θυμίζουμε ότι το Westworld είναι "μια σκοτεινή οδύσσεια που εστιάζει στις απαρχές της τεχνητής συνείδησης και στο μέλλον της αμαρτίας", βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του 1973 του Michael Crichton με πρωταγωνιστή τον Yul Brynner - η υπόθεσή της αφορούσε ένα φουτουριστικό "λούνα παρκ" με εμφανή την τεχνητή νοημοσύνη στα ρομπότ, όπου όποιος ήταν διατεθειμένος να βάλει το χέρι του βαθιά στην τσέπη, του έδινε τη δυνατότητα να βιώσει μία περιπέτεια πέρα από κάθε φαντασία.

Castlevania -3η σεζόν

Κάποιοι κάνουν λόγο για την καλύτερη μεταφορά video game στην οθόνη που έχουμε δει ποτέ. Και δεν έχουν άδικο. Η σειρά Castlevania του Netflix όμως είναι πολλά παραπάνω απ' αυτό. Είναι μία από τις καλύτερες δουλειές που μας έχει παραδώσει η αμερικάνικη πλατφόρμα streaming, αλλά και μία από τις πιο λαμπρές στιγμές της περασμένης τηλεοπτικής δεκαετίας.

Αυτή την περίοδο, προβάλλεται ο 3ος κύκλος της ιστορίας με τις αγώνα του τελευταίου απογόνου της οικογένειας Μπελμόντ, Τρέβορ, να σώσει την Ανατολική Ευρώπη από τον Δράκουλα να κορυφώνεται.

Ozark - 3η σεζόν

Το φινάλε της 2ης σεζόν του βραβευμένου με Emmy αστυνομικού δράματος του Bill Dubuque βρήκε την οικογένεια Byrde να εγκαινιάζει τη λειτουργία ενός πλωτού καζίνο, μέσω του οποίου θα ξεπλένει χρήματα για το μεξικάνικο καρτέλ. Η σειρά του Netflix με τους Jason Bateman και Laura Linney να ηγούνται του καστ επανακάμπτει στη μικρή οθόνη με τους Byrdes να τα παίζουν όλα για όλα προκειμένου να διαφυλάξουν όχι μόνο ό,τι κατάφεραν να χτίσουν, αλλά και τις ίδιες τους τις ζωές.

Πρεμιέρα: 27/03

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.