Το νέο site των Peaky Blinders είναι η χαρά κάθε πραγματικού fan

Ακυκλοφόρητα βίντεο, συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές και πλούσιο behind-the-scenes υλικό.

Ένα ιστορικό δράμα με επίκεντρο την εγκληματική οικογένεια Shelby που διαδραματίζεται στους σκοτεινούς δρόμους του Μπέρμιγχαμ κατά την περίοδο του Μεσοπολέμου και λίγο πριν ξεσπάσει ο φονικός Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. Έτσι, ξεκίνησε η πιο επιτυχημένη βρετανική σειρά των τελευταίων χρόνων για να γίνει ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Το Peaky Blinders είναι κάτι περισσότερο από ένα tv show, είναι ένα trend με φανατικούς οπαδούς.

Όταν, όμως, ο κορονοϊός βάζει στον πάγο ολόκληρο τον πλανήτη, είναι πολύ λογικό ακόμα και οι επιτυχημένες παραγωγές να πληρώσουν αυτό το τίμημα. Το πότε ακριβώς θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα για την έκτη σεζόν των Blinders και –κυρίως- το πότε ακριβώς θα φτάσει στις οθόνες μας παραμένει άγνωστο.

Το νέο site των Peaky Blinders είναι η χαρά κάθε πραγματικού fan

Ευτυχώς, υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον αντίδοτο για όσους δεν μπορούν χωρίς λίγους Peaky Blinders στη ζωή τους. Το νέο τους site, το peakyblinders.tv, είναι γεμάτο από ακυκλοφόρητα βίντεο, συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές και πλούσιο behind-the-scenes υλικό. Μάλιστα, μεγάλο ενδιαφέρον έχει και ο υπότιτλος του που τονίζει ότι αυτό είναι το legitimate (σ.σ: νόμιμο) site μίας καθαρά παράνομης οργάνωσης.


Mία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον δημιουργό Steven Knight όπου μας αποκαλύπτει, λίγο έως πολύ, τον τρόπο με τον οποίο εμπνεύστηκε τον Arthur Shelby.


Οι Cillian Murphy και Tom Hardy διαβάζουν audio ιστορίες από τα σοκάκια του προπολεμικού Μπέρμιγχαμ, οι παραγωγοί φωτογραφίζουν τα σετ του έκτου κύκλου δίνοντας μας μία πρώτη γεύση από όλα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν, υπάρχουν εκτενή αφιερώματα στο στυλ της συμμορίας αλλά και στο εκπληκτικό soundtrack που τη συνοδεύει στις περιπέτειές της, υπάρχει section με αναλυτικά  νέα καθώς και μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον δημιουργό Steven Knight όπου μας αποκαλύπτει, λίγο έως πολύ, τον τρόπο με τον οποίο εμπνεύστηκε τον τρελό, παλαβό και σίγουρα προβληματικό Arthur Shelby.

Τέλος, για τις δύσκολες μέρες που περνάς υπάρχει άπειρο φωτογραφικό υλικό αλλά και ειδικό section με μπόλικο merchandise αν νιώθεις την ανάγκη να έρθεις ακόμα πιο κοντά με τους Blinders μέσα από κάποιο μπλουζάκι, αφίσα ή κάποιου άλλου είδους memorabilia.

Δείτε πρώτοι τις ειδήσεις του Esquire.com.gr στο Google News.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης