Το Hellraiser γίνεται σειρά από το HBO

Η πρώτη μεταφορά του horror franchise στη μικρή οθόνη ανασταίνει τον Pinhead.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 28 Απριλίου 2020

Cult τρόμος, αρρωστημένα ανατριχιαστικά καρέ, φρικαλέοι φόνοι και ένας από τους πιο ειδεχθής παρανοϊκούς ήρωες στην ιστορία των horror movies. Το Hellraiser τα είχε όλα αυτά. Το βρετανικό franchise τρόμου, που βασίστηκε στη νουβέλα The Hellbound Heart του Clive Barker και είχε για πρωταγωνιστή του, τον Pinhead προβλήθηκε για πρώτη φορά στις αίθουσες το 1987.

Μέχρι σήμερα, έχουν γυριστεί εννέα ακόμα ταινίες, με πιο πρόσφατη το Hellraiser: Judgment, που έκανε πρεμιέρα το 2018 δια χειρός Gary Tunnicliffe και ούτε αυτό κατάφερε να αναστήσει το ομολογουμένως πεθαμένο horror franchise. Κάτι που ίσως ευελπιστεί να κάνει πράξη τώρα το HBO.

Το αμερικάνικο δίκτυο ετοιμάζει την πρώτη τηλεοπτική του μεταφορά, σχεδιάζοντας σειρά βασισμένη στο Hellraiser και συγκεκριμένα στην μυθολογία του και στους δαίμονες Cenobites που αρχηγός τους είναι ο Pinhead και ταξιδεύουν από την κόλαση στην Γη για να συλλέξουν ανθρώπινες ψυχές.

Βασικός σκηνοθέτης της σειράς θα είναι ο David Gordon Green, που πριν από δύο χρόνια καταπιάστηκε με την αναβίωση ενός ακόμα διάσημου franchise τρόμου, του Halloween

Δείτε πρώτοι τις ειδήσεις του Esquire.com.gr στο Google News.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταινίες

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

To Netflix γυρίζει σελίδα και αλλάζει πρόσωπο

Ο σκληρός ανταγωνισμός σμιλεύει τον νέο χαρακτήρα της αμερικανικής πλατφόρμας. Τι να περιμένουμε από εδώ και πέρα;

3 νέες σειρές του Netflix για τον Μάιο

Ολοκαίνουργιες τηλεοπτικές παραγωγές της δημοφιλούς πλατφόρμας που ξεχωρίζουν.