Social Distance: Η νέα σειρά του Netflix κρατά τις αποστάσεις

Η πλατφόρμα streaming ετοιμάζει μία νέα ανθολογική σειρά εμπνευσμένη από τη ζωή στην καραντίνα λόγω της πανδημικής κρίσης.

Δύο είναι τα βασικά πράγματα που πρέπει να έχουμε κατά νου κατά τη διάρκεια της πανδημικής κρίσης που βιώνουμε: 1ον, να πλένουμε συχνά και σχολαστικά τα χέρια μας και 2ον, να κρατάμε αποστάσεις, τουλάχιστον δύο μέτρων. Κι αν το πλύσιμο των χεριών ήταν και πριν τον κορονοϊό γνωστή μας συνήθεια, η κοινωνική απόσταση ή κοινωνική αποστασιοποίηση, το social distance/distancing, είναι σίγουρα κάτι εντελώς καινούργιο για όλους. 

Με αφορμή την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση που βιώνουμε, το Netflix ετοιμάζει μία νέα, ανθολογική σειρά εμπνευσμένη από τη ζωή στην καραντίνα και τις αποστάσεις που όλοι πρέπει πλέον να κρατάμε μεταξύ μας, τίτλος της οποίας είναι ο προφανής: Social Distance. Δημιουργός της είναι η Jenji Kohan, που μας έχει παραδώσει τη σειρά Orange is the New Black, σκηνοθέτης ο Diego Velasco και παραγωγός η Hilary Weisman Graham.

Όπως ανακοίνωσε η πλατφόρμα streaming, όλοι ανεξαιρέτως και οι ηθοποιοί -το καστ δεν έχει ανακοινωθεί, ούτε και η ημερομηνία πρεμιέρας- θα κρατήσουν τις αποστάσεις και θα εργαστούν από τα σπίτια τους.

"Προκαλούμε τους εαυτούς μας να κάνουμε κάτι νέο: να δημιουργήσουμε κάτι από απόσταση έτσι ώστε το καστ και το συνεργείο μας να παραμείνουν ασφαλείς", ανέφερε μεταξύ άλλων η ομάδα της σειράς.

Δείτε πρώτοι τις ειδήσεις του Esquire.com.gr στο Google News.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.