Το Baywatch επιστρέφει

Μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές όλων των εποχών έρχεται ξανά στην ελληνική τηλεόραση.

Μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές όλων των εποχών επιστρέφει στο κανάλι του Mega. Πρόκειται ασφαλώς για το Baywatch, το οποίο θα προβάλλεται ξανά στη μικρή οθόνη, ύστερα από αρκετά χρόνια. Η τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνίστρια μεταξύ άλλων το sex symbol Πάμελα Άντερσον εντάσσεται στο πρόγραμμα του καναλιού από το Σάββατο 2 Μαΐου, στις 15:50.

Ένα μαγικό τοπίο με απέραντες ακτές και τους πιο διάσημους ναυαγοσώστες που κάνουν τα πάντα για να τις προστατεύουν. Με φόντο το Λος Άντζελες, η καθημερινή ρουτίνα της ομάδας των ναυαγοσωστών με επικεφαλής τον υπολοχαγό Mitch Buchannon είναι περιπετειώδης: σώζουν ζωές, ασχολούνται με προσωπικά δράματα, καταπολεμούν το έγκλημα και παίρνουν μέρος σε κορυφαίες περιπέτειες.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν stars όπως ο David Hasselhoff, Pamela Anderson, Carmen Electra και Yasmine Bleeth. Σύμφωνα με το Βιβλίο των Ρεκόρ Guinness είναι η πλέον δημοφιλής τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών, με περισσότερους από 1,1 εκατομμύρια τηλεθεατές. Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης το χαρακτήρισαν ως το καλύτερο τηλεοπτικό σόου στον πλανήτη! Εμπνευστής του Baywatch ήταν ο Gregory J. Bonann, που είχε εργασθεί και ο ίδιος ως ναυαγοσώστης, επιθυμώντας να δημιουργήσει ένα σχετικό σίριαλ. Η σειρά έκανε την εμφάνισή της το 1989 και διήρκεσε δώδεκα χρόνια. Συνολικά, έφτασε τις 11 σεζόν και τα 242 επεισόδια. Μια διαχρονική σειρά με πάνω από 350 τραγούδια να έχουν φτιαχτεί για τις ανάγκες της παραγωγής και του μοντάζ.

Από: thetoc.gr

Δείτε πρώτοι τις ειδήσεις του Esquire.com.gr στο Google News.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης