Πρώτο trailer για το ντοκιμαντέρ "40 Years of Rocky"

Με τον Sylvester Stallone σε ρόλο αφηγητή.

Δεν υπάρχει Rocky χωρίς τον Sylvester Stallone. Ούτε, βέβαια, και Sly χωρίς τον Rocky μιας και η θρυλική ταινία από το 1976 ήταν το εισιτήριο του Ιταλοαμερικανού για τα μεγάλα σαλόνια του Χόλιγουντ. 44 χρόνια μετά πρώτη προβολή του φιλμ και ύστερα από 8 συνέχειες (αν μετρήσουμε και τα επεισόδια του franchise με πρωταγωνιστή τον Michael B. Jordan στον ρόλο του γιου του Apollo Creed) του franchise, ήρθε η ώρα για ένα ντοκιμαντέρ που ρίχνει φως σε όλα όσα έχτισαν τον μύθο.

Ο Derek Wayne Johnson, σκηνοθέτης/σεναριογράφος του 40 Years of Rocky: The Birth of a Classic, επέλεξε να διηγηθεί την ιστορία με τον -τι περίεργο;- Sylvester Stallone στον ρόλο του αφηγητή. Από τα ταπεινά ξεκινήματα μίας low budget ταινίας που κανείς δεν περίμενε να κάνει επιτυχία μέχρι τα βραβεία Όσκαρ και τα 225 εκ. δολάρια στο box office. "Ένα γοητευτικό κομμάτι ιστορίας που το αφηγείται ο ίδιος ο Rocky" είπε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης για να συνεχίσει: "Το ντοκιμαντέρ θα είναι μία πολύ άμεση και σε κάποια σημεία βαθιά συγκινητική εμπειρία".

Το trailer

Επειδή, όμως, κάποιες φορές τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε φωτίζει τα όσα δήλωσε ο Johnson, καθώς η χαρακτηριστική φωνή του Stallone, με αυτή τη μοναδική ιταλοαμερικανική προφορά που κανείς ποτέ -και μάλλον ευτυχώς- δεν μπόρεσε να αντιγράψει, μας καλεί σε ένα ταξίδι στο σύμπαν του Rocky.

"Είμαστε περήφανοι για την ταινία" είπε σε δηλώσεις του ο σκηνοθέτης. "Το κοινό μπορεί να περιμένει νέες ιστορίες και νέες σκηνές που δεν είχε δει ποτέ μέχρι σήμερα". Ποιο όμως είναι, τελικά, το υλικό που θα παρακολούθησε σε αυτό το ντοκιμαντέρ-φόρο τιμής σε μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες του τελευταίου μισού αιώνα; Clips από τις ταινίες, αδημοσίευτο φωτογραφικό υλικό, back stage λύσεις και behind the scenes φτιάχνουν ένα πολύ δυνατό και νοσταλγικό πακέτο για τους οπαδούς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.