Στην Ιταλία, η μαφία της Καλαβρίας πήρε έκτακτη οικονομική ενίσχυση λόγω πανδημίας
Η υγιειονομική κρίση έγινε ευκαιρία για την Ντραγκέτα.
Η μαφία της Καλαβρίας, η Ντράγκετα, όπως προέκυψε από δικαστική έρευνα, έλαβε έκτακτη κρατική οικονομική στήριξη, λόγω της κρίσης του κορονοϊού. Οκτώ άτομα συνελήφθησαν, διατάχθηκε η κατάσχεση 7,5 εκατομμυρίων ευρώ και διαπιστώθηκε φορολογική απάτη από μέρους εταιριών της μαφίας που δραστηριοποιούνταν στον τομέα παραγωγής του χάλυβα.
Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, ένας από τους υπεύθυνους της εταιρίας κατάφερε να λάβει, επί τρεις φορές, οικονομική στήριξη του ιταλικού δημοσίου, η οποία θεσπίστηκε την βοήθεια των επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, λόγω της κρίσης του κορονοϊού.
Την έρευνα ανέλαβε η εισαγγελία και η οικονομική αστυνομία του Μιλάνου. Όπως προέκυψε, οι μαφιόζικες φατρίες Γκρέκο και Γκράντε Αράκρι, χρησιμοποιώντας αχυρανθρώπους, προχωρούσαν σε συνεχές ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Ο τζίρος τους είχε ξεπεράσει τα πεντακόσια εκατομμύρια ευρώ τα οποία, σε μεγάλο ποσοστό, επενδύθηκαν στην Βουλγαρία και στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Από: thetoc.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
MLS: Επανεμφάνιση της ελληνικής τεχνολογικής εταιρείας
Μια νέα εταιρεία με το όνομα MLS ARTIFICIAL INTELLIGENCE εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που το παρελθόν της MLS Πληροφορική συνεχίζει να βαραίνει.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΓιατί έχει γίνει viral o πρωθυπουργός του Καναδά
Ο πρωθυπουργός του Καναδά μίλησε στο Νταβός με τρόπο που σπάνια ακούμε από εν ενεργεία ηγέτες. Μια ομιλία που έσπασε τη διπλωματική ρουτίνα και άνοιξε δύσκολες συζητήσεις.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΜία πρώτη ματιά στο νέο, υπερσύγχρονο δίκτυο καταστημάτων της Allwyn
Μοντέρνα καταστήματα, συναρπαστικές εμπειρίες, αλλά οικεία διάδραση και περιβάλλον επιφυλάσσει η μετάβαση του δικτύου ΟΠΑΠ και PLAY στην εποχή της Allwyn.
Τι κρύβεται πίσω από το ενδιαφέρον του Τραμπ για τη Γροιλανδία
Γιατί ο Τραμπ θέλει οπωσδήποτε την Γροιλανδία και τι κρύβεται πίσω από αυτήν την εμμονική απαίτηση.
Καρυστιανού και αμβλώσεις: 30 από τα πιο δημοφιλή σχόλια στα social media
Ήταν αναμενόμενο να γίνει χαμός με την τοποθέτηση της Μαρίας Καρυστιανού για τις αμβλώσεις και στα social media τα σχόλια πέφτουν βροχή.