Εξέγερση επιβατών στο "WorldChampion" της SeaJets

Το πλοίο εκτελεί το δρομολόγιο Σύρο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη.

Γράφει: Esquire Editors 02 Αυγούστου 2020

Το απόλυτο χάος επικρατεί στο πλοίο "WorldChampion" της SeaJets το οποίο εκτελεί το δρομολόγιο Σύρο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη, σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr.

Τη στιγμή που το θερμόμετρο βρίσκεται στο κόκκινο, ο κλιματισμός του πλοίου  "WorldChampion" της SeaJets δεν λειτούργησε, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική και οι συνθήκες μέσα στο πλοίο να γίνουν αφόρητες.

Η θερμοκρασία στο εσωτερικό του πλοίου έφτανε τους 40 βαθμούς με αποτέλεσμα πολλοί επιβάτες να έχουν τάση λιποθυμίας και να δημιουργηθεί δυσφορία σε ευπαθείς ομάδες και έγκυες γυναίκες.

Μάλιστα, οι υψηλές θερμοκρασίες καθιστούν δύσκολη τη χρήση μάσκας και δη σε μια περίοδο όπου έχει κριθεί απαραίτητη λόγω της σημαντικής αύξησης των κρουσμάτων με κορονοϊό, ενώ οι εργαζόμενοι στο πλοίο δεν φορούν καν γάντια.

Έλεγχοι και πρόστιμα

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργείου Ναυτιλίας μετά από καταγγελίες επιβατών, με αποτέλεσμα το λιμενικό να πραγματοποιήσει έφοδο στο πλοίο, στο λιμάνι της Σύρου, όπου επέβαλε πρόστιμα στην εταιρεία.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι κλιμάκιο του Λιμενικού διενεργεί έλεγχο στο πλοίο και στο λιμάνι της Μυκόνου.

Οι επιβάτες διαμαρτύρονται εντόνως και ζητούν τα χρήματά τους πίσω, ενώ η εταιρεία δεν έχει βγάλει ούτε μία ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που πλοία της συγκεκριμένης εταιρείας παρουσιάζουν τεχνικά προβλήματα. Ως εκ τούτου είναι απορίας άξιον πώς η SeaJets εξακολουθεί να έχει άδεια να εκτελεί δρομολόγια στις Kυκλάδες και μάλιστα σε προορισμούς υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος.

Από: capital.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Οικονομία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Φλέγεται και πάλι ο Αμαζόνιος

Οι ειδικοί αναμένουν την επιδείνωση της κατάστασης καθώς μόλις ξεκίνησε η ξηρή περίοδος.

Tα 15 ελληνικά προϊόντα που άντεξαν στην πανδημία

Ποια ελληνικά προϊόντα προτίμησαν οι ξένοι.