Το σίριαλ με τις διακοπές του Harry Maguire στη Μύκονο συνεχίζεται

"Δεν οφείλω συγγνώμη, με χτύπησαν πολύ οι αστυνομικοί" επιμένει ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γράφει: Esquire Editors 28 Αυγούστου 2020

Για όσα έγιναν στη Μύκονο με το περιστατικό που τον έφερε αντιμέτωπο με ποινή φυλάκισης 21 μηνών, μίλησε ο Harry Maguire στο BBC. Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, περιέγραψε τα όσα έζησε στις διακοπές του στην Ελλάδα, τονίζοντας πως φοβήθηκε ακόμα και για τη ζωή του. "Χτυπούσαν τα πόδια μου λέγοντας ότι η καριέρα μου τελείωσε, δεν θα παίξω άλλο ποδόσφαιρο", ανέφερε μεταξύ άλλων ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τι είπε στο BBC o Χάρι Μαγκουάιρ

"Δεν νομίζω ότι οφείλω συγγνώμη σε κανέναν. Συγγνώμη λέμε όταν έχουμε κάνει κάτι λάθος. Λυπάμαι που βρίσκομαι σε αυτή τη κατάσταση. Παίζω για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, οπότε λυπάμαι που βάζω τους οπαδούς και το κλαμπ σε αυτή τη διαδικασία.

Θα μπορούσε να έχει συμβεί οπουδήποτε. Λατρεύω την Ελλάδα. Δεν θέλω να ζήσω έτσι τη ζωή μου". Για το περιστατικό στη Μύκονο: "Αυτοί οι δύο άνδρες πλησίασαν τη μικρή μου αδερφή, της ρώτησαν από πού ήταν, απάντησε και στη συνέχεια η αρραβωνιαστικιά μου Φερν είδε με τα μάτια της να πηγαίνουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.

Η αρχική μου σκέψη ήταν ότι την απήγαγαν. Τότε μόλις άρχισαν να μας χτυπούν, χτυπούσαν τα πόδια μου λέγοντας ότι η καριέρα μου τελείωσε, δεν θα παίξω άλλο ποδόσφαιρο. Σε αυτό το σημείο νόμιζα ότι δεν υπήρχε πιθανότητα, είναι αστυνομία ή δεν ξέρω ποιοι είναι, γι 'αυτό προσπάθησα να φύγω. Ήμουν σε τόσο μεγάλο πανικό, φόβο, φοβόμουν για τη ζωή μου".

Για τον τραυματισμό του: "Με χτύπησαν πολύ στα πόδια. Δεν ήταν στο μυαλό μου".

Για το αν προσπάθησε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς: "Όχι. Μόλις είδα αυτή τη δήλωση, είναι απλώς γελοίο".

Από: thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

O Nicolas Sarkozy μπήκε φυλακή - Το χρονικό της σύλληψής του

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας εξακολουθεί να δηλώνει αθώος αναφορικά με το σκάνδαλο της εγκληματικής συνωμοσίας για την παράνομη χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας από τον Muammar Gaddafi, για την οποία καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποχώρησε σε χρόνο ρεκόρ από συνέντευξη όταν ρωτήθηκε για τον Τσίπρα

Μια ζωντανή συνέντευξη στον ΣΚΑΪ μετατράπηκε σε μικρό τηλεοπτικό "θρίλερ", όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε να αποχωρήσει από το πλατό μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξή της.

Τι αλλάζει στον ΟΠΑΠ μετά από τη συνένωσή του με την Allwyn

Μία νέα εποχή για τον ΟΠΑΠ εγκαινιάζει η συμφωνία συνένωσης με την Allwyn αξίας 16 δισ. ευρώ, με ορίζοντα τη δημιουργία ενός παγκόσμιου "ηγέτη" στη λοταρία και το on line gaming.

Έφυγε από τη ζωή ο Άλκης Γιαννακάς, 'Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη'

Ο γοητευτικός αντι-ήρωας του ελληνικού σινεμά, το "ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη" που έκλεψε καρδιές τη δεκαετία του ’70, δε μένει πια εδώ. Απεβίωσε στα 80 του, αφήνοντας πίσω μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά καρέ του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο ελληνοαμερικανός επιστήμονας που πήρε το Νόμπελ Φυσικής

Η ιστορία του John M. Martinis, του φυσικού που με το έργο του άλλαξε την πορεία της κβαντικής έρευνας και συνέβαλε στη μετάβαση από τη θεωρία στην πράξη, φωτίζει μια κρίσιμη σελίδα της επιστήμης.

Γιατί δεν πήρε ο Donald Trump το Νόμπελ Ειρήνης 2025-ποιο πρόσωπο επιλέχθηκε

Ο Donald Trump ήταν στις υποψηφιότητες για το Νόμπελ Ειρήνης 2025 και επέμενε ότι το "αξίζει", αλλά τελικά δεν το πήρε. Ποιες είναι οι επιδόσεις, τα εμπόδια και η στάση της Επιτροπής που έκαναν τη διαφορά.

Γραφει Τιμος Σαλαμες