Θα είναι αυτό το επόμενο στάδιο μέτρων στην Αττική;

Η "μάχη" της πλατείας και της αποφυγής συγκέντρωσης ατόμων σε ανοικτούς δημόσιους υπαίθριους χώρους, σε αρχικό στάδιο φαίνεται να έχει χαθεί.

Γράφει: Esquire Editors 28 Σεπτεμβρίου 2020

Αποκλειστικό ωράριο αγοράς τροφίμων στους άνω των 65 ετών, με ειδική ώρα προσέλευσης μεταξύ 19:00-21:00 σε σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, όπως και περιορισμός κίνησής τους με SMS.

"Λουκέτο" σε μπαρ, καφέ, εστιατόρια και χώρους εστίασης στις 22:00 το βράδυ, αντί τα μεσάνυχτα που είναι σήμερα. Μάσκες παντού, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και απαγόρευση αναίτιας κυκλοφορίας μετά τις 00:00… 

Αυτό είναι το επόμενο ύστατο στάδιο περιορισμού διασποράς του ιού, πριν από ένα καθολικό lockdown, που είναι η τελευταία κυβερνητική απόφαση, η οποία δεν πρέπει να παρθεί. Η "μάχη" της πλατείας και της αποφυγής συγκέντρωσης ατόμων σε ανοικτούς δημόσιους υπαίθριους χώρους, σε αρχικό στάδιο φαίνεται να έχει χαθεί, αν και αναμένεται πως θα εξελιχθεί το φαινόμενο τις επόμενες ημέρες μετά την τελευταία λήψη μέτρων.

Η συνέχεια στο thetoc.gr.


φωτογραφία Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Οι πρωτιές στις δημοσκοπήσεις των Ευρωεκλογών

Όσα παρουσιάζει η δημοσκόπηση της Opinion Poll.

'Ξέρουμε πότε θα έρθει η επόμενη πανδημία', λένε οι επιστήμονες

Σημαντική πλειοψηφία εμπειρογνωμόνων σε θέματα ασθενειών προβλέπει την επόμενη πανδημία.

Γραφει Παυλος Κρουστης