Το άνοιγμα της αγοράς με click away και click in shop

Πώς θα λειτουργήσει η αγορά και η εξαίρεση των κόκκινων περιοχών.

Γράφει: Esquire Editors 14 Ιανουαρίου 2021

Η σχετικά καλή επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζει η χώρα μας αυξάνει συνεχώς τις πιθανότητες για το άνοιγμα των καταστημάτων από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. Ωστόσο όλα θα κριθούν από την εισήγηση των λοιμωξιολόγων που θα συνεδριάσουν την Παρασκευή και θα έχουν στα χέρια τους τα τελευταία στοιχεία.

Η κυβέρνηση θέλει το άνοιγμα της αγοράς, καθώς η κατάσταση στην πραγματική οικονομία λόγω των συνεχόμενων lockdown, ολοένα και χειροτερεύει. Εκείνο όμως που προέχει και τονίζει συνεχώς το Μαξίμου είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και για αυτό τον τελευταίο λόγο θα τον έχουν οι ειδικοί.

Όπως είχε αναφέρει από την προηγούμενη εβδομάδα το TheTOC.gr, τα μέλη της επιτροπής των λοιμωξιολόγων ήταν διχασμένα για το αν θα έπρεπε να ανοίξουν τα γυμνάσια και τα λύκεια ή το λιανεμπόριο. Από τη στιγμή που δεν μπορούν να λειτουργήσουν και τα δύο μαζί καθώς θα αυξάνονταν κατακόρυφα η κινητικότητα, έχει δημιουργηθεί ένα ιδιότυπο "μπρα ντε φερ" που όλα δείχνουν πως κερδισμένα θα βγουν τα καταστήματα.

Η συνέχεια στο Thetoc.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τόσο θα μας κοστίσει το λιώσιμο των πάγων

Οι μηχανικοί μελετούν ένα σχέδιο για την επιβράδυνση αυτής της καταστροφής και ξέρουν το αστρονομικό ποσό που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η Εύα Καϊλή μηνύει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Την πρόθεσή της να μετακομίσει και να ζήσει μόνιμα στην Ιταλία, το παράπονο ότι ούτε το κόμμα της ούτε η ΕΕ την στήριξαν εξέφρασε σε συνέντευξή της στην ιταλική Corriere Della Sera.

Ανατροπή στην υπόθεση Harvey Weinstein

Το ανώτατο δικαστήριο της Ν.Υόρκης ακυρώνει την αρχική απόφαση.

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.