Η βασίλισσα Ελισάβετ και τι συμβαίνει με την υγεία της

Η Βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο, για πρώτη φορά μετά από χρόνια.

Γράφει: Esquire Editors 22 Οκτωβρίου 2021

Η βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η 95χρονη βασίλισσα έμεινε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και την Πέμπτη επέστρεψε ευδιάθετη στο Ουίνδσορ.

Μεγάλη ανησυχία στους Βρετανούς

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία είναι η γηραιότερη και μακροβιότερη μονάρχης, ακύρωσε την περασμένη εβδομάδα προγραμματισμένο ταξίδι της στη Βόρεια Ιρλανδία, για λόγους υγείας, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους Βρετανούς.

"Μετά από τις συμβουλές των γιατρών να ξεκουραστεί για λίγες ημέρες, η βασίλισσα πήγε στο νοσοκομείο το απόγευμα της Τετάρτης για προληπτικό ιατρικό έλεγχο και το μεσημέρι της Πέμπτης επέστρεψε στο Ουίνδσορ σε καλή διάθεση", αναφέρει χαρακτηριστικά το Μπάκιγχαμ.

> Διάβασε ακόμη: Τι θα συμβεί όταν φύγει από τη ζωή η βασίλισσα Ελισάβετ

Πηγή από το βασιλικό περιβάλλον ανέφερε πως η βασίλισσα παρέμεινε στο νοσοκομείο για πρακτικούς λόγους και ότι η ομάδα των γιατρών που την παρακολουθεί έχει ακολουθήσει μία προσεκτική τακτική.

Η ίδια πηγή σημείωσε πως η βασίλισσα Ελισάβετ επέστρεψε κανονικά στα καθήκοντά της το απόγευμα της Πέμπτης, αναλαμβάνοντας κάποια "ελαφρύτερη" εργασία.

Από: Thetoc.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τόσο θα μας κοστίσει το λιώσιμο των πάγων

Οι μηχανικοί μελετούν ένα σχέδιο για την επιβράδυνση αυτής της καταστροφής και ξέρουν το αστρονομικό ποσό που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η Εύα Καϊλή μηνύει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Την πρόθεσή της να μετακομίσει και να ζήσει μόνιμα στην Ιταλία, το παράπονο ότι ούτε το κόμμα της ούτε η ΕΕ την στήριξαν εξέφρασε σε συνέντευξή της στην ιταλική Corriere Della Sera.

Ανατροπή στην υπόθεση Harvey Weinstein

Το ανώτατο δικαστήριο της Ν.Υόρκης ακυρώνει την αρχική απόφαση.

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.