
Γιάννης Αντετοκούνμπο για Πρόεδρος των ΗΠΑ
Τι έκρυβε η συνάντηση του Greek Freak με τον Joe Biden στο Λευκό Οίκο.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο αδελφός του, Θανάσης, αλλά και όλη η ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς βρέθηκαν χθες στον Λευκό Οίκο για την καθιερωμένη συνάντηση και βράβευση με των Πρωταθλητών του ΝΒΑ από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν.
Η συνάντηση
Η εν λόγω επίσκεψη βεβαίως είχε κι έναν πολύ ξεχωριστό χαρακτήρα, μιας και ήταν η πρώτη ομάδας του ΝΒΑ στον Λευκό Οίκο έπειτα από πέντε χρόνια, καθώς οι προηγούμενοι πρωταθλητές της κορυφαίας μπασκετικής Λίγκας του πλανήτη είχαν αρνηθεί να συναντηθούν με τον προηγούμενο Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο. Όπως είπε με χιούμορ μάλιστα ο "Greek Freak", ήταν τόσο ενθουσιασμένος που θα θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές και θα είναι... ο πιο όμορφος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ. Με τον Γιάννη συμφώνησε και ο αδερφός του Θανάσης.
Η συνέχεια στο TheToc.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Θυμηθήκαμε τον σεισμό του 1999 της Πάρνηθας -6 Ρίχτερ και 143 νεκροί
Ο σεισμός των 5,1 Ρίχτερ στα Στύρα Ευβοίας μας θύμισε ξανά το πιο σκοτεινό κεφάλαιο της σύγχρονης ιστορίας της Αθήνας: τον φονικό σεισμό της Πάρνηθας το 1999.
Ο Conor McGregor θέλει να κατέβει για πρόεδρος της Ιρλανδίας
Ο Conor McGregor ανακοίνωσε ότι θέλει να κατέβει για πρόεδρος της Ιρλανδίας και ζητά από τους πολίτες να πιέσουν τους τοπικούς συμβούλους. Μεγάλα λόγια, έντονες δηλώσεις και μια εκστρατεία που έχει ήδη ανάψει φωτιές στο Δουβλίνο.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈφυγε από τη ζωή ο μεγάλος σχεδιαστής μόδας Giorgio Armani
Μια από τις πιο πρωτοποριακές και επιδραστικές προσωπικότητες της ιταλικής μόδας παγκοσμίως, πέθανε πλήρης ημερών σε ηλικία 91 ετών στις 4 Σεπτεμβρίου στο Μιλάνο.
Η πρόβλεψη του Stephen King για τον Donald Trump και τις εκλογές του 2026
Ο Stephen King συνεχίζει την κόντρα του με τον Donald Trump, αυτήν τη φορά με μια τολμηρή πρόβλεψη για τις εκλογές του 2026, που μιλά για "έκπληξη" και "μπλε κύμα".
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΠαράνομοι οι περισσότεροι δασμοί του Donald Trump, αποφάσισε ομοσπονδιακό εφετείο
Το μεγαλύτερο μέρος τους, εκ των οποίων και οι μη κλαδικοί επιβλήθηκαν παράνομα σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις και η τύχη τους πλέον θα κριθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.