Το Netflix θα αυξήσει τις τιμές των συνδρομών του στις ΗΠΑ

Μετά την ανακοίνωση της αύξησης του πακέτου, η μετοχή της Netflix (NFLX) σημείωσε άνοδο 5%.

Γράφει: Esquire Editors 04 Νοεμβρίου 2020

Το Netflix θα αυξήσει τις τιμές για το standard και premium πακέτο του για τους πελάτες στις ΗΠΑ. Το standard πακέτο θα κοστίζει πλέον $13.99 το μήνα (από $12.99) και το premium θα αυξηθεί από $15.99 σε $17.99, ενώ η τιμή του basic πακέτου δεν θα αλλάξει, παραμένοντας στα $9.

Μετά την ανακοίνωση, η μετοχή της Netflix (NFLX) σημείωσε άνοδο 5%.

Οι αλλαγές στα πακέτα

Οι αλλαγές θα εφαρμοστούν στους νέους συνδρομητές άμεσα ενώ τα υπάρχοντα εγγεγραμμένα μέλη θα ειδοποιηθούν με e-mail και μέσα από την εφαρμογή του Netflix και θα δουν τις συνδρομές τους να αυξάνονται μέσα στους επόμενους μήνες.

"Κατανοούμε ότι οι άνθρωποι έχουν περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας από ποτέ και έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε μια ακόμη καλύτερη εμπειρία για τα μέλη μας" δήλωσε η εταιρία. "Ανανεώνουμε τις τιμές μας ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μεγαλύτερη ποικιλία τηλεοπτικών σειρών και ταινιών" συνέχισε.

Η αύξηση των τιμών του Netflix ήταν αναπόφευκτες. Το Netflix επενδύει δισεκατομμύρια σε πρωτότυπο πρόγραμμα και αυτός είναι ένας τρόπος για την αύξηση των εσόδων του, καθώς "οι προοπτικές για την ανάπτυξη των συνδρομητών θα είναι σημαντικά βραδύτερες στο μέλλον από το παρελθόν", σύμφωνα με τον Bernie McTernan, ανώτερο αναλυτή της Rosenblatt Securities, όπως αναφέρει το CNN.

Επίσης, στις αρχές Οκτωβρίου το Netflix παρουσίασε τα αποτελέσματα του τριμήνου που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας τα χαμηλότερα κέρδη από νέους συνδρομητές σε μία τετραετία.

Από: thetoc.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι αλλαγές στο νομοσχέδιο για ζώα συντροφιάς και αδέσποτα

Με το νέο σχέδιο νόμου, η Ελλάδα αποκτά Εθνικό Μητρώο Ζώων συντροφιάς και αυστηροποιεί τις ποινές για κακοποίηση και εγκατάλειψη.

Η ελπιδοφόρα θεραπεία για τον κορονοϊό από την AbCellera

Το υποψήφιο αντίσωμα για τη θεραπεία του κορονοϊού "1404" ίσως αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματικό.

Όταν η εξωτερική εμφάνιση γίνεται κριτήριο των πράξεων

Μία ξεκάθαρη προσέγγιση στη σεξουαλική επίθεση της Νέας Σμύρνης.

Κορονοϊός: 2.691 νέα κρούσματα

Συνολικά 10.910 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την πανδημία του κορονοϊού στη χώρα.

Τι ακριβώς σημαίνει η άρση της πατέντας των εμβολίων

Και ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα με αυτήν.