Το μοναδικό δανέζικο brand για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Το κορυφαίο δανέζικο brand "Georg Jensen" έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Το κορυφαίο δανέζικο brand "Georg Jensen” έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μπορείτε να το ανακαλύψετε στο ολοκαίνουριο Flagship Concept Store, που άνοιξε τις πόρτες του στην κεντρική είσοδο του Golden Hall. Με ιστορία που ξεπερνά τα 100 χρόνια, το παγκοσμίου φήμης σκανδιναβικό brand "Georg Jensen”, είναι συνώνυμο με την εκπληκτική παραδοσιακή δεξιοτεχνία, την άριστη ποιότητα κατασκευής και τη διαχρονική αισθητική. Το καλλιτεχνικό ταλέντο σε συνδυασμό με το μοναδικό δημιουργικό όραμα του ιδρυτή της, Georg Jensen, ήταν τα θεμέλια πάνω στα οποία δημιουργήθηκε η εταιρία στην Κοπεγχάγη, το 1904.
Το brand συνεργάζεται με τους πιο καινοτόμους designers και διακεκριμένους καλλιτέχνες της κάθε εποχής, για τον μοναδικό σχεδιασμό κοσμημάτων & ειδών σπιτιού. Συχνά οι iconic δημιουργίες Georg Jensen, εκτίθενται στις μεγαλύτερες γκαλερί τέχνης σε όλο τον κόσμο.
Τα κομψά σχέδια εμπνέονται από τις οργανικές μορφές της φύσης και αποκαλύπτουν τη συνεχή δέσμευση της εταιρίας στην κορυφαία ποιότητα και την απαράμιλλη δεξιοτεχνία.
Εκθαμβωτικά πολύτιμα μέταλλα, όπως κίτρινος, λευκός ή ροζ χρυσός 18 kt και μασίφ ασήμι 925, χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν εντυπωσιακά κοσμήματα, διακοσμημένα με αυθεντικά διαμάντια ή λαμπερούς πολύτιμους λίθους. Οι συλλογές HOME, που αναδύονται από διαχρονικά σχέδια minimal, σκανδιναβικού design, είναι κατασκευασμένες από εξειδικευμένους τεχνίτες με παραδοσιακές τεχνικές και υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ανοξείδωτο ατσάλι, πορσελάνη και χειροποίητο γυαλί, συνδυάζοντας την εκπληκτική δεξιοτεχνία και λειτουργικότητα, με τη σύγχρονη αισθητική.
GEORG JENSEN – GOLDEN HALL
Ground floor
Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ. 210 68 38 521
www.georgjensenshop.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
O σκηνοθέτης του 'Λύκου της Wall Street' Rob Reiner και η σύζυγός του Michelle βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους
Τα πρώτα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για δολοφονία που ερευνάται από την αστυνομία. Κάποια μάλιστα, παρουσιάζουν ήδη το χειρότερο σενάριο που καταδεικνύει ως υπεύθυνο ένα πρόσωπο που, αν είναι ένοχο, θα προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη.
BOMBA: Το Netflix εξαγόρασε τη Warner Bros-τι θα γίνει με το HBO
Μια απίθανη στιγμή στον κόσμο της ψυχαγωγίας: το Netflix εξαγόρασε τη Warner Bros., φέρνοντας τα πάνω κάτω στο Hollywood και ανοίγοντας νέα συζήτηση για το μέλλον του streaming.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΠαρουσίαση βιβλίου Τσίπρα: Τα σχόλια στα social media
Μετά από μέρες που η επικαιρότητα ασχολήθηκε με το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα ήρθε και η παρουσίαση στο κατάμεστο Παλλάς που σχολιάστηκε πολύ στα social media.
Ο Donald Trump εντείνει τον πόλεμο με τους δημοσιογράφους
Ο Donald Trump ανεβάζει ξανά τους τόνους απέναντι στα media, λανσάροντας μια νέα λίστα "ενόχων" και στοχοποιώντας γνωστούς δημοσιογράφους και μεγάλους οργανισμούς που –όπως λέει– τον αδικούν.
Γραφει Νικη ΚοντομηναO Donald Trump ακύρωσε σχεδόν όλα τα εκτελεστικά διατάγματα του Joe Biden
Ο Donald Trump ακυρώνει σχεδόν όλα τα εκτελεστικά διατάγματα που υπέγραψε ο Joe Biden με autopen, ανοίγοντας νέο γύρο πολιτικής σύγκρουσης και νομικής αβεβαιότητας.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΠλέον, κυκλοφορούν κι αγριογούρουνα στο Περιστέρι (video)
Ένα αγριογούρουνο έκανε… χαλαρή βόλτα στους δρόμους του Περιστερίου και έγινε viral στο TikTok. Το απίθανο στιγμιότυπο προκάλεσε γέλιο, αλλά και απορίες.
Γραφει Τιμος Σαλαμες