Κάτι άλλαξε στην εμφάνιση του Donald Trump

Επιστροφή στο φυσικό του look.

Γράφει: Esquire Editors 15 Ιουλίου 2020

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τον Ντόναλντ Τραμπ με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κόμη του, κάτι το οποίο και τον χαρακτηρίζει, αυτή τη φορά όμως, έκανε τη διαφορά και εμφανίστηκε με άσπρα μαλλιά. Ο Αμερικανός πρόεδρος, φαίνεται πως έχει υιοθετήσει τη φυσική εμφάνιση εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, και ίσως αυτό ταιριάζει καλύτερα σε έναν 74χρονο άνδρα.

Αφού τα κέντρα αισθητικής και τα κομμωτήρια παραμένουν ακόμα κλειστά στις Ηνωμένες Πολιτείες, λόγω του lockdown, ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως δεν μπορεί να περιποιηθεί τα μαλλιά του όπως θα ήθελε.

Ο Αμερικανός πρόεδρος εμφανίστηκε το απόγευμα της Τρίτης στον Λευκό Οίκο, και όλοι παρατήρησαν τη διαφορά με... τις προ-κορονοϊού ημέρες.

Καθώς η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζει να σφυροκοπά τη χώρα, που πλέον μετρά περισσότερα από 3 εκατομμύρια κρούσματα, οι τελευταίες εμφανίσεις του Τραμπ παρουσιάζουν διαφορές.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, έχει αποδειχθεί πως τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τα... ξανθά μαλλιά του και δεν χάνει την ευκαιρία να τα "υπερασπίζεται", ειδικότερα όταν του λένε πως δεν είναι δικά του. "Είναι πολύ καλύτερα από των περισσότερων φίλων μου", λέει ο ίδιος.

Δείτε τις φωτογραφίες στο thetoc.gr


κεντρική φωτογραφία Getty Images

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Επικαιρότητα