
Τι συμβαίνει τελικά με την υγεία του Donald Trump;
Ο ιατρός του Αμερικανού προέδρου διαψεύδει τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο "Ο Ντόναλντ Τραμπ κατά των ΗΠΑ".

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και παραμένει υγιής, δήλωσε χθες, Τρίτη, ο ιατρός του, αντιδρώντας στα αναφερόμενα σε βιβλίο, που αφήνουν να εννοηθεί ότι ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς ήταν έτοιμος για την ανάληψη προεδρικών καθηκόντων, στη διάρκεια μιας αιφνιδιαστικής ιατρικής επίσκεψης του Τραμπ, τον προηγούμενο χρόνο.
Στο βιβλίο, που έχει τίτλο "Ο Ντόναλντ Τραμπ κατά των ΗΠΑ,” ο δημοσιογράφος της εφημερίδας "The New York Times” Μάικλ Σμιντ αναφέρει ότι σύμφωνα με τα όσα λέγονταν στη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου περίπου την περίοδο που έγινε η επίσκεψη τον προηγούμενο Νοέμβριο, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος είχε τεθεί σε ετοιμότητα για την ανάληψη προεδρικών εξουσιών στην περίπτωση που ήταν αναγκαίο να χειρουργηθεί ο Τραμπ και ήταν απαραίτητο να αναισθητοποιηθεί.
Τα παραπάνω αναφέρονται σε αποσπάσματα από το βιβλίο, που έχουν λάβει αμερικανικά ΜΜΕ, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
"Δε θυμάμαι να έχω ενημερωθεί για να είμαι σε ετοιμότητα,” δήλωσε ο Πενς από την πλευρά του σε συνέντευξη που έδωσε χθες στο Fox News. "Είχα ενημερωθεί ότι ο πρόεδρος είχε ένα ιατρικό ραντεβού,” πρόσθεσε ο ίδιος.
"Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο πρόεδρος Τραμπ δεν υπέστη, αλλά ούτε και εξετάστηκε για εγκεφαλικό ή ελαφρύ εγκεφαλικό ή κάποια οξεία καρδιαγγειακή έκτακτη ανάγκη, όπως λανθασμένα έχει αναφερθεί από τα ΜΜΕ,” ανάφερε σε ανακοίνωσή του, ο ιατρός του προέδρου Τραμπ Δρ Σον Κόνλι.
φωτογραφία Getty Images
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Τι αλλάζει στον ΟΠΑΠ μετά από τη συνένωσή του με την Allwyn
Μία νέα εποχή για τον ΟΠΑΠ εγκαινιάζει η συμφωνία συνένωσης με την Allwyn αξίας 16 δισ. ευρώ, με ορίζοντα τη δημιουργία ενός παγκόσμιου "ηγέτη" στη λοταρία και το on line gaming.
Έφυγε από τη ζωή ο Άλκης Γιαννακάς, 'Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη'
Ο γοητευτικός αντι-ήρωας του ελληνικού σινεμά, το "ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη" που έκλεψε καρδιές τη δεκαετία του ’70, δε μένει πια εδώ. Απεβίωσε στα 80 του, αφήνοντας πίσω μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά καρέ του ελληνικού κινηματογράφου.
Ο ελληνοαμερικανός επιστήμονας που πήρε το Νόμπελ Φυσικής
Η ιστορία του John M. Martinis, του φυσικού που με το έργο του άλλαξε την πορεία της κβαντικής έρευνας και συνέβαλε στη μετάβαση από τη θεωρία στην πράξη, φωτίζει μια κρίσιμη σελίδα της επιστήμης.
Γιατί δεν πήρε ο Donald Trump το Νόμπελ Ειρήνης 2025-ποιο πρόσωπο επιλέχθηκε
Ο Donald Trump ήταν στις υποψηφιότητες για το Νόμπελ Ειρήνης 2025 και επέμενε ότι το "αξίζει", αλλά τελικά δεν το πήρε. Ποιες είναι οι επιδόσεις, τα εμπόδια και η στάση της Επιτροπής που έκαναν τη διαφορά.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈνοχος ο Βασίλης Μπισμπίκης-το πρόστιμο και η κατάθεσή του
Ο Βασίλης Μπισμπίκης τιμωρήθηκε με μεγάλο χρηματικό πρόστιμο για το τροχαίο - "Δεν είχα πιει, χτύπησα δύο αυτοκίνητα λόγω κακού χειρισμού", κατέθεσε.
Υποχρεωτικό από 1η Νοεμβρίου το IRIS για τις επιχειρήσεις
Από την 1η Νοεμβρίου, όλες οι επιχειρήσεις θα πρέπει να δέχονται πληρωμές μέσω IRIS, αλλιώς κινδυνεύουν με βαριά πρόστιμα. Το σύστημα αλλάζει ριζικά τις συναλλαγές στην Ελλάδα.
Γραφει Τιμος Σαλαμες