
Ο Donald Trump κατηγορείται ξανά για σεξουαλική παρενόχληση
Πρώην μοντέλο εξομολογήθηκε το συμβάν στην εφημερίδα Guardian.

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατηγορήθηκε σήμερα από ένα πρώην μανεκέν ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά το 1997 στη διάρκεια του αμερικανικού τουρνουά τένις US Open, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Η Έιμι Ντόρις αφηγήθηκε στη βρετανική εφημερίδα The Guardian πώς ο ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος την αγκάλιασε και την άγγιξε χωρίς τη συγκατάθεσή της. Οι δικηγόροι του προέδρου αρνήθηκαν κατηγορηματικά, μιλώντας στην εφημερίδα, τις κατηγορίες αυτές, οι οποίες αποκαλύπτονται μόλις μερικές εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με την Έιμι Ντόρις, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ήταν τότε εργολάβος ακινήτων και κυκλοφορούσε στους κοσμικούς κύκλους της Νέας Υόρκης, την πλησίασε στις 5 Νοεμβρίου 1997 μπροστά από τις τουαλέτες του VIP θεωρείου του στο US Open.
"Έχωσε τη γλώσσα του στο λαιμό μου ενώ τον απωθούσα. Τότε το αγκάλιασμά του δυνάμωσε, τα χέρια του πήγαιναν παντού και άγγιζε τους γλουτούς μου, τα στήθη μου, την πλάτη μου, όλα", εξηγεί στην Guardian, προσθέτοντας ότι του ζήτησε να σταματήσει. Ο Ντόναλντ Τραμπ, που ήταν τότε 51 ετών, "αδιαφόρησε" για την άρνησή της, διευκρινίζει.
"Με είχε φυλακίσει στην αγκαλιά του και δεν μπορούσα να βγω", λέει.
Η νεαρή γυναίκα, που ήταν 24 ετών τότε, ένιωσε "ναυτία" και αισθάνθηκε "εξευτελισμένη", προσθέτει.
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση ή παρενόχληση από περισσότερες από δέκα γυναίκες, μία από τις οποίες, η αρθρογράφος Ε. Τζιν Κάρολ, τον κατηγορεί ότι τη βίασε στα μέσα των ετών του 1990.
Ο πρόεδρος έχει αρνηθεί όλες αυτές τις κατηγορίες. Για την Ε. Τζιν Κάρολ δήλωσε πως δεν είναι ο τύπος της γυναίκας που προτιμά.
Λίγο πριν από τις εκλογές του 2016 είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο του Τραμπ που χρονολογούνταν από το 2005. Σ' αυτό ακουγόταν να καυχάται με χυδαίες εκφράσεις πως μπορεί να αρπάζει τις γυναίκες από τα γεννητικά όργανα χάρη στη διασημότητά του.
φωτογραφία Getty Images
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποχώρησε σε χρόνο ρεκόρ από συνέντευξη όταν ρωτήθηκε για τον Τσίπρα
Μια ζωντανή συνέντευξη στον ΣΚΑΪ μετατράπηκε σε μικρό τηλεοπτικό "θρίλερ", όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε να αποχωρήσει από το πλατό μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξή της.
Τι αλλάζει στον ΟΠΑΠ μετά από τη συνένωσή του με την Allwyn
Μία νέα εποχή για τον ΟΠΑΠ εγκαινιάζει η συμφωνία συνένωσης με την Allwyn αξίας 16 δισ. ευρώ, με ορίζοντα τη δημιουργία ενός παγκόσμιου "ηγέτη" στη λοταρία και το on line gaming.
Έφυγε από τη ζωή ο Άλκης Γιαννακάς, 'Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη'
Ο γοητευτικός αντι-ήρωας του ελληνικού σινεμά, το "ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη" που έκλεψε καρδιές τη δεκαετία του ’70, δε μένει πια εδώ. Απεβίωσε στα 80 του, αφήνοντας πίσω μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά καρέ του ελληνικού κινηματογράφου.
Ο ελληνοαμερικανός επιστήμονας που πήρε το Νόμπελ Φυσικής
Η ιστορία του John M. Martinis, του φυσικού που με το έργο του άλλαξε την πορεία της κβαντικής έρευνας και συνέβαλε στη μετάβαση από τη θεωρία στην πράξη, φωτίζει μια κρίσιμη σελίδα της επιστήμης.
Γιατί δεν πήρε ο Donald Trump το Νόμπελ Ειρήνης 2025-ποιο πρόσωπο επιλέχθηκε
Ο Donald Trump ήταν στις υποψηφιότητες για το Νόμπελ Ειρήνης 2025 και επέμενε ότι το "αξίζει", αλλά τελικά δεν το πήρε. Ποιες είναι οι επιδόσεις, τα εμπόδια και η στάση της Επιτροπής που έκαναν τη διαφορά.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈνοχος ο Βασίλης Μπισμπίκης-το πρόστιμο και η κατάθεσή του
Ο Βασίλης Μπισμπίκης τιμωρήθηκε με μεγάλο χρηματικό πρόστιμο για το τροχαίο - "Δεν είχα πιει, χτύπησα δύο αυτοκίνητα λόγω κακού χειρισμού", κατέθεσε.