Mike Pence και Kamala Harris διέσωσαν το μέλλον των debates

Αν και μέτρια, η χθεσινοβραδινή τηλεμαχία των δύο αντιπροέδρων ήταν τουλάχιστον αξιοπρεπής εν αντιθέσει με εκείνη των Trump-Biden.

Γράφει: Esquire Editors 08 Οκτωβρίου 2020

Η χθεσινοβραδινή τηλεμαχία μεταξύ της Κάμαλα Χάρις και του Μάικ Πενς κινήθηκε γύρω από τον μέσο όρο και οι δυο τους φαίνεται πως, ευτυχώς, κατάφεραν να διασώσουν το μέλλον των ντιμπέιτ, σχολιάζει το POLITICO και μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στην αντιπαράθεση για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ, η Χάρις επέπληξε τον Πενς για τους χειρισμούς του Ντόναλντ Τραμπ στην πανδημία του κορονοϊού, χαρακτηρίζοντας την "τη μεγαλύτερη αποτυχία οποιασδήποτε προεδρίας στην ιστορία της χώρας μας.”

O Πενς, από την πλευρά του, επικέντρωσε τα πυρά του στον Μπάιντεν, αναφορικά με ένα σκάνδαλο λογοκλοπής που έγινε πριν από δεκαετίες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η προσέγγισή του για τον έλεγχο του κορονοϊού δεν θα ήταν διαφορετική από αυτή που ακολούθησε ο Τραμπ.

Περιστασιακά, ο Πενς και η Χάρις διέκοπταν ο ένας τον άλλον, ενώ σπάνια σταματούσαν να ομιλούν όταν η συντονίστρια της συζήτησης, η Σούζαν Πέιτζ, τους ζητούσε να το πράξουν.

Ωστόσο, στη διάρκεια της χθεσινοβραδινής τηλεμαχίας για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Σολτ Λέικ Σίτι, οι δύο πολιτικοί έκαναν κάτι, το οποίο οι διακοπές και οι εκρήξεις του Τραμπ δεν είχαν επιτρέψει να γίνει στη διάρκεια της προεδρικής τηλεμαχίας της περασμένης εβδομάδας. Η Χάρις και ο Πενς μίλησαν.

Υπήρχαν στιγμές ησυχίας, οι οποίες έλειψαν απο την προεδρική τηλεμαχία της προηγούμενης εβδομάδας, όταν η Πέιτζ ρωτούσε αν κάποιος από τους δύο υποψηφίους αντιπροέδρους θα ήθελε να απαντήσει. Και ο Πενς είπε στην Χάρις ότι ήταν "ένα προνόμιο” για τον ίδιο, να μοιραστεί τη σκηνή, μαζί της.

Οι τηλεθεατές που είχαν ενδιαφέρον για να μάθουν τις θέσεις των δύο υποψηφίων αντιπροέδρων, μπορούσαν να ακούσουν όσα έλεγαν.

Από την άλλη μεριά, οι τηλεθεατές με ελάχιστο ενδιαφέρον, μπορούσαν να αλλάξουν κανάλι για να δουν μπέιζμπολ, χωρίς να ανησυχούν ότι θα γίνει κάτι σημαντικό ή μη αναμενόμενο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι ερωτήσεις στη φόρμα που θα συμπληρώνουν τα θύματα κακοποίησης

Αλλάζει το πρωτόκολλό της η Αστυνομία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων.

To παρασκήνιο της απομάκρυνσης του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η καρατόμηση του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρουν πηγές του κόμματος.

Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν

Πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας

Έπειτα από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

O πιο ακριβοπληρωμένος CEO στην αυτοκινητοβιομηχανία

Οι μέτοχοι της Stellantis άνοιξαν το δρόμο για να καταστήσουν τον Carlos Tavares τον πιο ακριβοπληρωμένο CEO.

Γραφει TopGear